Allen, L. - Pounds, D: Alapvető klinikai masszázsterápia

Cikkszám: SGY-9789632267548-XX
Allen, L. - Pounds, D: Alapvető klinikai masszázsterápia
Allen, L. - Pounds, D: Alapvető klinikai masszázsterápia
Cikkszám: SGY-9789632267548-XX
Nincs raktáron
8 890 Ft/db
Egységár: 8 890 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 267 Ft
Legyen sikeres tanulmányaiban és masszázsterápiás karrierjében a Clay és Pounds Alapvető klinikai masszázsterápia című könyv révén! Ez a részletgazdag és gyakorlatorientált könyv segít szilárd alapokat szerezni a hatékony és sikeres praxishoz szükséges tapintástechnika és izomanatómia terén, mivel élethűen ismerteti a klinikai masszázsterápia alapvető módszereit. Ehhez segítségül hívja az emberi testről készült illusztrációk beágyazását az élő modellekről készített fényképekbe.

Főbb jellemzők
• Több, mint 550 színes illusztrációval mutatjuk be az egyes izmokat és izomcsoportokat, a környező struktúrákat, a felületi tájékozódási pontokat és a terapeuta kezét.
• A technikák illusztrációi nyilakat tartalmaznak, amelyekkel jelezzük a masszázsfogások, nyújtások irányát.
• Vizuális takarási javaslatok segítik a megfelelő takarást, maximálisan figyelembe véve a kezelt izmokhoz való hozzáférést.
• Esettanulmányok segítenek integrálni a fejezetekben foglaltakat, és belátni/megérteni, hogy azok hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban.
• ­­Tanulási célok és Ellenőrző kérdések segítenek átlátni a főbb koncepciókat és technikákat, valamint megbizonyosodni arról, hogy az ismeretek elsajátítása megfelelően történt-e.

Kategória Rehabilitáció - Gyógytorna
Szerző Allen, L. - Pounds, D.
Méret 213 x 276 mm
Oldalszám 386 Kötés kartonált
Kiadás éve 2020.
Kiadás 3. kiadás
Besorolási kód A FIX