duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

BASELINE ABSOLUTE AXIS 360° Digitális goniométe vízszintezővel

BASELINE ABSOLUTE AXIS 360° Digitális goniométe vízszintezővel

BASELINE ABSOLUTE AXIS 360° Digitális goniométe vízszintezővel

Nincs raktáron, átmenetileg nem beszerezhető
24 600 Ft/db
Egységár: 24 600 Ft/db
Általában goniométereknél nehéz az "igazi" függőlegest vagy vízszintest megtalálni a kiindulási pont kijelőlésekor. Ugyanakkor sok goniometrikus mérésnél kell az ízületiszögmérő egyik szárát vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezni. A másik szárat ezután illesztik a beteg testrészhez. Mostanáig a ízületiszögmérő használatakor "feltételezni" kellett vagy "ránézésre" megítélni a függőleges vagy vízszintes helyzetet.  Ez gyakran helytelen eredményhez vezetett a mérési hiba következtében. BASELINE ABSOLUTE AXIS 360° megoldja ezt a problémát beépített vízmértékével és digitális szögmérőjével a tökéletes méréshez segíti Önt!