duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

COMPEX SP 2.0 Izomstimuláló*

COMPEX SP 2.0 Izomstimuláló*

COMPEX SP 2.0 Izomstimuláló*

Nincs raktáron
175 000 Ft/db
Csomag tartlama: 1db készülék, 4db kábel, MI-Szenzor, akkutöltő, 4db 50x100mm és 8db 50x50mm patentes elektróda, hordtáska Szálkásítja az izmokat, formálja a testet, segít lazítani és gyorsabban regenerálódni.

Az összes alapvető elektrostimulációs funkcióval, illetve MI technológiával is felvértezve az SP 2.0 ideális társ azok számára, akik heti 1-2 alkalommal edzenek.

Muscle Intelligence, SZEMÉLYRESZABOTT, EGYÉNRE ADAPTÁLT STIMULÁCIÓ
Az egyedülálló MI (izom intelligencia) technológiávalval felszerelve a Compex elektrostimulátorok képesek bármilyen izomhoz adaptálódni, a leghatékonyabb stimuláció érdekében. Ez egyúttal magasfokú kényelmet és magasabb teljesítménynövekedést eredményez.
HOGYAN MŰKÖDIK a Muscle Intelligence (MI)

Az MI-SCAN szkenneli az éppen kezelt izmot, majd automatikusan hozzáigazítja a kezelés paramétereit a egyéni fiziológiához.

Kategóriák és programok
Kondícionálás:
Kitartás
Ellenállóképesség
Erő
Robbanékony erő
Izomépítés
Bemelegítés
Kapillarizáció

Regeneráció/Masszázs:
Edzés utáni regeneráció
Lazító masszázs
Izomlázcsökkentés

Fájdalom-menedzsment:
Fájdalomcsökkentés TENS segítségével
Izomfeszültség csökkentése
Izomfájdalom kezelése
Hátfájás kezelése
Nehéz lábak kezelése
Görcs megelőzése

Fitness:
Kar szálkásítás
Comb szálkásítás
Has szálkásítás
Fenék formálás

Műszaki adatok
Programok száma 20
Csatornák száma 4
Kijelző Mátrix monokróm
Teljesítmény 120 mA, 400 us, 150 Hz
Akkumulátor Az akkumulátor újratöltési ideje legfeljebb 4óra 30perc