duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

CT-PRO Kompressziós Ízületrögzítő Hideg Terápiával - Hát*

CT-PRO Kompressziós Ízületrögzítő Hideg Terápiával  - Hát*

CT-PRO Kompressziós Ízületrögzítő Hideg Terápiával - Hát*

Nincs raktáron
15 900 Ft/db

CT-Pro – professzionális hidegterápia


Jó ideje van igény egy jobb hidegterápiára: egy egyszerű gélpárna fixálása is problémás volt, s emellett a hagyományos hűsítő termékek korlátozták a mozgást és nem biztosítottak optimális hűsítő hatást. Ezért kutatóink új megoldások után néztek.


 


CT-Pro – profik fejlesztették és tesztelték


A CT-Pro termékei fizioterapeuták, orvosok és felhasználók együttműködése révén jöttek létre.


A terápiás kezelés sportsérüléseknél és posztoperatív esetekben alkalmazható. Teszteredmények támasztják alá a termékek remek hűsítő hatását, a külső befolyásoktól való védelmi funkciót/védelmet és a maximális mobilitás biztosítását egyéb standardtermékekkel szemben.


Individuálisan beállítható a kompresszió a kis kézi pumpa segítségével, mely a Luer-Lock csavarrendszerrel működik. Ez támogatja a terápiát, és akut ellátásoknál/kezeléseknél a bevérzés lehetőségét csökkenti. Így csökkenthető a terápia időtartama is.


 A CT-Pro kötésekhez kizárólag kiváló minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra, melyek könnyen tisztíthatók és megfelelnek a legmagasabb minőségi normáknak.


 Használati utasítás:  1. Felhasználás előtt min. 2 órával tegye be a hűtőbe, vagy a fagyasztóba higiéniás szempontok miatt t a dobozban található tasakban hagyva a pumpa és a cső nélkül.

  2. A pumpa felhelyezése előtt zárja el szelepet („OFF” állás)

  3. A kékszínű részt helyezze a sérült/fájdalmas részre és a tépőzárral rögzítse a terméket.

  4. Nyissa ki a szelepet („ON” állás) és óvatosan pumpálja fel a megfelelő mértékben a terméket. Ha túl szoros lenne a pumpán található nyomógomb segítségével leengedheti a felesleges levegőt.

  5. Ha beállította a megfelelő nyomást, zárja el a szelepet („OFF” állás) és csavarja le a csövet a pumpával együtt a termékről.

  6. Használat után engedje ki a levegőt a termékből (szelep „ON” állásban), tisztítsa meg és helyezze vissza a tasakba a következő használatig.


 


Fontos! Ha érzékeny a hidegre, használjon egy közbülső szövetet a termék és a bőrfelület között.


További kérdéseit tegye fel a kezelő orvosának vagy fizioterapeutájának.


 


A termék-megfelelőséget a gyártó CE jellel igazolja.


Származási hely: EU


Gyártja: Care Integral GmbH;


              Bochorster Landweg 15, 33775 Versmold, Németország


Importálja és forgalmazza: Vasi Duoker Kft.


               H-9700 Szombathely, Vépi út 29;


               www.duoker.hu