Frédéric Delavier: Sportanatómia

Cikkszám: SGY-9789633313084-XX
Frédéric Delavier: Sportanatómia
Frédéric Delavier: Sportanatómia
Cikkszám: SGY-9789633313084-XX
Nincs raktáron
5 900 Ft/db
Egységár: 5 900 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 177 Ft
Sportanatómia     Frédéric Delavier                 

Fréderic Delavier Sportanatómia könyve a sporttudomány világában hiánypótló mű, amely pontos útmutatóul szolgál az edzésekhez és aprólékos anatómiai ismertetést ad az izmok mozgásáról.

Az emeli ki a Sportanatómia könyvet, hogy  tudományosan, az anatómiai ismeretek alapján bizonyítékokat mutat be, hogyan lehet az izmokat, az izomerőt, az ízületi mozgásokat  fejleszteni, h doppingszerek nélkül.

Az anatómiai feliratokkal gazdagon illusztrált  képeken láthatjuk, hogy mely  izmokat és izomcsoportokat  mozgatjuk meg edzés közben. Hasonlóan  egy röntgenfelvételhez, a színes képeken látható, hogyan viselkednek az izmok és a körülötte lévő csontok, ínszalagok, inak és a kötőszövet erősítés közben.

Nagyon sok tanácsot találunk ,a sportanatómia könyvben, eltérő sportolók (nemcsak az erősportok) edzéseinél követendő gyakorlatokra a sportolók és az edzők követelményeinek tekintetbevételével.Edzés javaslatokat is ad a téves mozgáskinetika bemutatásával a sportsérülések okainak kivizsgálása érdekében, és ajánlásokat is megfogalmaz azok elkerüléséhez.

Cím: Sportanatómia
Szerző: Frédéric Delavier
Kiadó: Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió
Oldal: 204
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633313084