duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimális rendelési érték házhozszállításos rendelés esetén bruttó 20 000 Ft. Bruttó 20 000 Ft alatt csak szombathelyi személyes átvétellel lehet vásárolni a honlapon.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Ormos Gábor, dr.: A csontkovácsok titkai

Ormos Gábor, dr.: A csontkovácsok titkai

Ormos Gábor, dr.: A csontkovácsok titkai

Nincs raktáron, átmenetileg nem beszerezhető
3 990 Ft/db
Egységár: 3 990 Ft/db
A csontkovácsok titkai
Manuálterápiával kezelhető betegségek, javallatok, technikák, gerinctorna gyakorlatok

Jelen könyv célja kettős: a gerincfájósok számára ismeretterjesztés és a csontkovácsolást/manuálterápiát már alkalmazóknak javasolt ismeretek átadása. A könyv legfontosabb mondanivalója, hogyan hat és mire alkalmas a „kézi műfogásokkal” gyógyítás. A tornagyakorlatok fejezet azért szükséges, mert a gerincpanaszok okainak megfelelő gyakorlatokat kell végezni, végeztetni. Cél, hogy e könyvből okuljanak a betegek és gyógyítóik is!

Kategória Rehabilitáció - Gyógytorna
Szerző Ormos Gábor dr. 
Méret 143x200
Oldalszám 240
Kötés kartonált 
Besorolási kód Betűvirág Kft