duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

SELSUN Blue Sampon 125 ml

SELSUN Blue Sampon 125 ml

SELSUN Blue Sampon 125 ml

Raktáron 
2 390 Ft/db
Selsun Blue sampon - Korpásodás elleni sampon szelén diszulfiddal.

Csökkenti a korpát és a korpásodás okozta viszketést.

A Selsun Blue optimális pH értékű, tápláló sampon, mely egyszerre gondozza a hajat és a fejbőrt, és egyben enyhíti aa korpásodás okozta viszketést. Különleges készítmény, amely csökkenti a korpaképződést és a viszketést, tisztít és kondicionál. 1%-os szelénium-szulfid oldat. 125 ml-es sampon;


Használati utasítás: jól rázza fel a sampont. Dörzsölje be a haját, öblítse le, majd ismételje meg. A korpaképződés csökkentésére használja hetente egyszer vagy kétszer. Csak külsőleg használja. Sérült, ill. gyulladt fejbőrön ne alkalmazza. A sampon ne kerüljön szembe, ha mégis megtörténne, öblítse ki bő vízzel. Ha közvetlenül szőkítés, festés vagy dauerolás előtt vagy után használja, öblítse a hajat legalább 5 percig langyos folyó vízzel. Ha irritációt okoz, ne használja a sampont. A szelénium-szulfid az ékszereket károsíthatja. Kisgyermek elől elzárandó! Szobahőmérsékleten, 30 °C alatt tartandó!