duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat.

Lehetőségük van továbbá regisztrálni a nagyker.duoker.hu zárt rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti).

EMSPOMA

EMSPOMA masszázskrémek

kifejlesztésében sport- és gyógymasszőrök, gyógytornászok vettek részt. Tapasztalataikat figyelembe véve olyan termékek jöttek létre, amelyek kielégítik a sportolók igényeit, de bárki számára megoldást nyújthatnak az általános mozgásszervi fájdalmak enyhítésében.

Akciós ajánlatainkat keresse a GYŰJTŐBEN NAGYKER ÁRON menüpont alatt, vagy kattintson ide.

Mindegyik masszázskrém megvásárolható 2 különböző kiszerelésben és kartonos gyűjtő mennyiségben is még kedvezőbb áron!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Az Emspoma masszírozó krém típusai:

A krémek között megtalálhatóak a klasszikus univerzális masszázskrém mellett a melegítő és hűsítő hatású krémek és a regeneráló masszírozó krém is.


Az Emspoma masszázskrém kiszerelései:


A masszírozó krém tubusos 200 ml-es főként sportolóknak ajánlható változat, mert így mindig kéznél lehet edzés előtt vagy után önmasszírozásra is a nagyobb hatás elérése érdekében. A nagyobb 1000 ml-es masszázskrém ugyanakkor ideális szakembereknek. A webáruházunkban ugyancsak kapható szabályozható pumpával együtt felhasználása gyors, higiénikus és kényelmes.