duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat.

Lehetőségük van továbbá regisztrálni a nagyker.duoker.hu zárt rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti).

nagyker.duoker.hu Regisztráció

 NAGYKER.DUOKER.HU REGISZTRÁCIÓ:  A Vasi Duoker Kft. nem kizárólagosan, de elsősorban sportgyógyászati termékeket kínál nagykereskedelmi áron partnereinek.https://nagyker.duoker.hu felületen kizárólag azok a jogi személyek - egyesület, gazdasági társaság (kkt, bt, kft, rt, zrt, nyrt), szövetkezet, egyesülés, alapítvány - és egyéni vállalkozók, ill. egyéni cégek tudnak regisztrálni, akik az adatkezelési tájékoztatónkat elfogadják és hozzájárulnak, hogy üzleti célú marketing tevékenységgel felkeressük őket (pl. hírlevél, direkt marketing). A regisztrációt követően nem tud azonnal belépni a felületre, mivel a regisztrációt minden esetben utólag - munkanapokon - engedélyezzük. Megrendelés során lehetősége van jelezni, hogy regisztrálni kíván-e a https://nagyker.duoker.hu zárt nagykereskedelmi rendszerbe. A https://nagyker.duoker.hu keresztül történő rendeléshez a Felhasználónak a https://sportgyogyaszati.hu vagy https://kineziologiaitapasz.hu oldalon legalább egy megrendelés leadása szükséges. 
https://nagyker.duoker.hu ÁSZF>> 
https://nagyker.duoker.hu Adatvédelmi Tájékoztató>>

 MIÉRT REGISZTRÁLJON NAGYKER.DUOKER.HU-RA?
 REGISZTRÁCIÓ ELŐNYEI:  

 • Nincs mennyiséghez kötve a kedvezményes ár
 • További kedvezmények, esetenként még kedvezőbb árak
 • Egyedi akciók
 • Rengeteg egyéb termékre ajánlunk kedvezményes árakat
 • Nem csak a sportgyogyasztai.hu-n szereplő termékek elérhetőek:
  1. Sportszerek (foci labdák, ping pong ütök, smr hengerek...stb.)
  2. Szabadidős eszközök (trambulinok, hintaágyak, rollerek...stb.)
  3. Egészség, sportgyógyászati termékek (masszázs termékek, kötszerek, laktátmérő...stb.)
  4. Épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés)

 KINEK CÉLSZERŰ REGISZTRÁLNIA A NAGYKER.DUOKER.HU oldalunkra? 

 • jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie és ehhez árajánlatot szükséges minden alkalommal kérnie (online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti)
 • akit egyéb termékeink is érdekelnek:
  1. Sportszerek (foci labdák, ping pong ütök, smr hengerek...stb.)
  2. Szabadidős eszközök (trambulinok, hintaágyak, rollerek...stb.)
  3. Egészség, sportgyógyászati termékek (masszázs termékek, kötszerek, laktátmérő...stb.)
  4. Épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés)
 • aki online szeretné elérni korábbi számláit, szállítóleveleit, árajánlatait
 • nagykereskedőknek, az egyedi áraikhoz

 NAGYKER.DUOKER.HU REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP >>  (Az oldal csak a https://sportgyogyaszati.hu oldalra történő belépés után látható)