duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem részletek

Bárki számára elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Karton mennyiségben nagyker áron! részletek

Bárki számára elérhető webáruházunk, ahol csak előre meghatározott gyűjtő mennyiségekben (karton mennyiségekben) vásárolhatja meg a honlapon szereplő termékeket. A rendelés során pedig lehetősége van regisztrálni további kedvezményekért a nagyker.duoker.hu rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti). A nagyker.duoker.hu rendszerünkben már nincs mennyiséghez kötve a rendelés.

Továbbá ajánljuk azoknak:

 • akiket egyéb termékeink is érdekelnek: sportszerek (foci labdák, ping pong ütök, súlyzók, szobabiciklik, kondigépek,...stb.), szabadidős eszközök (trambulinok, hintaágyak, rollerek, hűtőládák...stb.), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés ...stb.).
 • aki online szeretné elérni az összes korábbi számláját, szállítólevelét, árajánlatait
 • nagykereskedőknek, az egyedi áraikhoz

Regisztráció

 SPORTGYOGYASZATI.HU REGISZTRÁCIÓ:  A sportgyogyaszati.hu-n a vásárlás csak regisztráció nélkül lehetséges, regisztráció a nagyker.duoker.hu zárt nagykereskedelmi rendszer eléréséhez szükséges. sportgyogyaszati.hu-n a vásárlás bárki számára lehetséges, amennyiben meghatározott gyűjtő mennyiségekben vásárolja meg a honlapon szereplő termékeket. A rendelés során pediglehetősége van regisztrálni további kedvezményekért ( regisztráció feltétele, menete ). Ha kisebb tételben vásárolna vagy más termékek is érdeklik kérjüklátogasson el a fentebbi webáruházaink egyikébe!

 NAGYKER.DUOKER.HU REGISZTRÁCIÓ:  A Vasi Duoker Kft. nem kizárólagosan, de elsősorban sportgyógyászati termékeket kínál nagykereskedelmi áron partnereinek.https://nagyker.duoker.hu felületen kizárólag azok a jogi személyek - egyesület, gazdasági társaság (kkt, bt, kft, rt, zrt, nyrt), szövetkezet, egyesülés, alapítvány - és egyéni vállalkozók, ill. egyéni cégek tudnak regisztrálni, akik az adatkezelési tájékoztatónkat elfogadják és hozzájárulnak, hogy üzleti célú marketing tevékenységgel felkeressük őket (pl. hírlevél, direkt marketing). A regisztrációt követően nem tud azonnal belépni a felületre, mivel a regisztrációt minden esetben utólag - munkanapokon - engedélyezzük. Megrendelés során lehetősége van jelezni, hogy regisztrálni kíván-e a https://nagyker.duoker.hu zárt nagykereskedelmi rendszerbe. A https://nagyker.duoker.hu keresztül történő rendeléshez a Felhasználónak a https://sportgyogyaszati.hu vagy https://kineziologiaitapasz.hu oldalon legalább egy megrendelés leadása szükséges. 
https://nagyker.duoker.hu ÁSZF>> 
https://nagyker.duoker.hu Adatvédelmi Tájékoztató>>

 MIÉRT REGISZTRÁLJON NAGYKER.DUOKER.HU-RA?
 REGISZTRÁCIÓ ELŐNYEI:  

 • Nincs mennyiséghez kötve a kedvezményes ár
 • További kedvezmények, esetenként még kedvezőbb árak
 • Egyedi akciók
 • Rengeteg egyéb termékre ajánlunk kedvezményes árakat
 • Nem csak a sportgyogyasztai.hu-n szereplő termékek elérhetőek:
  1. Sportszerek (foci labdák, ping pong ütök, smr hengerek...stb.)
  2. Szabadidős eszközök (trambulinok, hintaágyak, rollerek...stb.)
  3. Egészség, sportgyógyászati termékek (masszázs termékek, kötszerek, laktátmérő...stb.)
  4. Épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés)