Hasizomerősítő


Sorrend:

SPARTAN AB Generator Hasizomerősítő Gép
- Maximális terhelhetőség: 100kg
- Egyszerűen szállítható, mozgatható
- Termék súlya: 10 kg
- Összecsukható
- Digitális Kijelző
- 4 fokozat: könnyű, közepes, erős, legerősebb (extrém)
- 1 év garancia otthoni használat esetén 

Raktárkészlet:  NINCS
SPARTAN AB Roller Hasizomerősítő
|  
Raktárkészlet:  NINCS
SPARTAN Erősítő Kerék Alátéttel (haskerék

  • Mérete: 9 x 38 cm

  • Szín: fekete / piros

 

Raktárkészlet:  VAN
SPARTAN Erősítő Kerék Fékkel (haskerék

Az Erősítő kerék fékkel felszerelt, így használata sokkal biztonságosabb, emellett fekvőtámasz gyakorlatok végzésére is alkalmassá teszi. Az erősítő kerékkel egyszerűen dolgozhatja ki izmait, mivel nem csak a hasát erősíti, hanem karját, vállát és hátizomzatát is. Alkalmas nyújtáshoz, erősítéshez is. Kis méretének köszönhetően edzés után könnyebb tárolható, szállítható.

 

Raktárkészlet:  VAN
SPARTAN Magic Core

Az „Ab Machine Smart Magic Core” egy hihetetlenül hatékony univerzális hasizom erősítő gép. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyű a tárolása és hordozása is. Tökéletes választás a törzsizom erősítéséhez. Sokkal hatékonyabb edzésmódszer a hagyományos felüléseknél. Rengeteg féle erősítő gyakorlathoz használhatjuk, úgymint hasprés, felülés, híd, bicepsz és tricepsz fekvőtámasz, ollózás, biciklizés és még sok más.

Kezdők és haladók egyaránt hatékonyan használhatják a nehézségi fokozat könnyed állíthatóságának köszönhetően (12-22 kg mindkét oldalon). Az ellenállás lehetővé teszi, hogy az izomzat az egész gyakorlat során stimulálva legyen. Ennek eredménye a kiemelkedő hatékonyság amivel akár felére is csökkenthetjük az edzéshez szükséges időt. Főbb jellemzők: könnyedén állítható ellenállás. Az izomzat felfelé és lefelé irányuló mozgásnál is folyamatosan stimulálva van. Kompakt és hordozható. Méretei kihajtva: 55×52×38 cm. Méretei összehajtva: 55×49×12 cm. Max teherbírás: 120 kg. Otthoni használatra kifejlesztve!

 

Raktárkészlet:  NINCS

Sorrend: