Új jelszó kérése
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

Szűrés
MÁRKA
Hírek
2017.10.07 1:01
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Funkcionális Edzés

Kezdőlap >TERMÉKEK >Funkcionális Edzés

Sorrend:

12

  SPARTAN Wall Ball Puha Medicinlabda Crossfithez és Funkcionális Tréningekhez 7 kg*
 
Raktárkészlet:  NINCS
  SPARTAN Wall Ball Puha Medicinlabda Crossfithez és Funkcionális Tréningekhez 8 kg*
 
Raktárkészlet:  NINCS
TRX C4 Suspension Trainer

TRX® C4 Suspension Trainer
A TRX C4 Suspension Trainert kifejezetten rendszeres, erős igénybevételhez, üzleti célú felhasználáshoz fejlesztettük professzionális edzők vagy termek részére nagyon kedvező áron.  • Kiválóan alkalmazható kis csoportos edzésekhez is!  • Lopásgátló karabiner a TRX Pro Gymhez hasonlóan  • Innovatív, antibakteriális, könnyen tisztítható gumimarkolat  • A kézi fogantyú feletti szár puhább anyagának köszönhetően könnyebben használható az edzések során!  • Tépőzáras kialakítás a lábbeakasztó kengyelnél a különböző méretek testreszabásához  • Új design: TRX brand megjelenik a száron is


Az összes fittségi szinten kiaknázza a felfüggesztéses tréning előnyét. A több száz gyakorlat segítségével erősebb, rugalmasabb és fittebb lehetsz, mint valaha, ráadásul a TRX legnagyobb előnyét is kiaknázhatod: szinte minden gyakorlatnál aktiválod a core izmokat - “all the core all the time“, amely nem csak a kockás has elérésében, hanem a mélyen fekvő törzsizmok hatékony erősítésében is kulcs szerepet játszik.
Legyen szó bármilyen sportról, vagy fitnesz célról, a TRX segít abban, hogy jobb legyél abban, amit a legjobban szeretsz.

 

Raktárkészlet:  NINCS
TRX RIP Trainer

A Rip trainer a TRX új generációs edzőeszköze. Amíg nem próbáltad, el se tudod képzelni, mire képes!
 A TRX RIP Trainer  egy változó ellenállású hevederből és a hozzá kapcsolódó rúdból áll. A RIP 1,5 m hosszú gumi hevedere 5 m hosszúra tud megnyúlni, ami rendkívüli mozgásszabadságot biztosít a statikus gyakorlatoktól, a lépéseken át egészen az elszökkenésekig. 

A RIP Trainer lényege a folyamatos aszimmetrikus terhelés, ami rendkívüli kihívás elé állítja a törzsizmokat, fejleszti a stabilitást, a koordinációt és természetesen az erőállóképességet.

 

Raktárkészlet:  NINCS

12

Sorrend: