duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Sportszerek gyerekeknek

A legújabb sportszerek gyerekeknek, óvodai gyereksportszer és iskolai sporteszközök kültéri és beltéri használatra egyaránt! Gyermekeink számára is fontos a mindennapi mozgás, melyhez elengedhetetlenek a megfelelő gyerek sportszerek. Különböző csapatsport (pl. kosárlabda, foci, kézilabda, röplabda) vagy egyéni sport (pl. küzdősport, torna, tenisz, fitnesz, jóga) űzéséhez rendelhet termékeket webáruházunkból akár azonnali mennyiségi kedvezménnyel gyűjtőben, nagyker áron. Labdák és fitnesz eszközök, játékok széles választékát kínáljuk gyors kiszállítással. Tekintse meg játék, sport eszköz kínálatunkat és válogasson a kiegészítők közül! A mozgás a gyerek számára is az egyik legjobb hasznos szórakozás!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: