OLIMP GOLD-VIT C 1000 Sport Edition 60 kapszula

Cikkszám: SGY-025-OLIMP
OLIMP GOLD-VIT C 1000 Sport Edition 60 kapszula
OLIMP GOLD-VIT C 1000 Sport Edition 60 kapszula
Cikkszám: SGY-025-OLIMP
Raktáron 
5 990 Ft/doboz
Egységár: 100 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft

Olimp Labs GOLD-VIT C® 1000 Sport Edition - 60 kapszula


 


ÚJ generációs C-vitamin!

Az Olimp Labs GOLD-VIT C® 1000 Sport Editionszabadalmaztatott új generációs C-vitamint tartalmaz, mely szerves formájának köszönhetően a hagyományos aszkorbinsavas készítményeknél lényegesen nagyobb mértékben képes felszívódni, kíméli a gyomrot, illetve citrus bioflavin tartalmának köszönhetően érvédő hatással bír! Kimondottan ajánlott a dohányzóknak, a megbetegedéses időszakokban, illetve nagyobb fizikai terhelésnek kitett sportolóknak!

Az Olimp Labs GOLD-VIT C® 1000 Sport Edition egyértelműen túllépett a hagyományos C-vitamin készítményeken! A legújabb kutatások eredményeként megszületett a szabadalmaztatott Pureway C formula, amely:  • nagyságrendekkel jobban hasznosul, mivel a C-vitamint kolloid formában tartalmazza. Ebben a szerves formában a szervezet jóval könnyebben képes befogadni, így a bevitt mennyiség lényegesen nagyobb mértékben szívódik fel, másrészt a sokaknál jelentkező gyomorirritációt is nagyságrendekkel csökkenti!

  • citrus bioflavin tartalma a citrusfélék egészségvédő és antioxidáns hatásán túl érvédő hatásával rendkívül hatékony védelmet biztosít az érrendszerünknek. Az érfalak erősítésével belülről védi a vérereket, illetve a nyirokérrendszerre gyakorolt hatásával javítja a nyirokkeringést. Ezen tulajdonságai miatt a citrus bioflavinok nagy segítséget jelenthetnek például a visszérproblémák, vérző aranyér és az elégtelen nyirokkeringés miatti nyirokcsomó duzzadás esetén.

  • C-vitamin tartalma már régóta az egészségünk őreként tartják számon és időközben számtalan további előnyére derült fény!

  • immunrendszerünk támogatásával segít gyorsabban felgyógyulni a fertőzéses megbetegedésekből, nélkülözhetetlen a kötőszövetek, csontok, porcok és fogak fejlődéséhez, elengedhetetlen a bőr kollagén képzéséhez. Ezen tulajdonságai segítenek, hogy átvészeljük az influenzás időszakot, vagy felépüljünk egy műtét után. A szalagjaink rugalmasak maradhatnak, bőrünk képes megújulni, csontjaink és porcaink megőrizhetik szilárdságukat!

  • hozzájárul a sejtek anyagcseréjéhez, javítja több tápanyag hasznosulását, tehát fogyasztása energizáló hatású lehet egyfajta belülről fakadó természetes frissesség biztosításával – egyszerűen később érezzük magunkon a mentális, vagy fizikális kimerülés jeleit.

  • segíti a vas felszívódását, így a vashiányból eredő vérszegénység egyik legfontosabb ellenszere.

  • mára köztudottá vált, hogy a C-vitamin erős antioxidáns, tehát védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Ez magyarán annyit tesz, hogy az anyagcserénk során keletkező és egyéb úton a szervezetekbe kerülő pl. rákkeltő anyagok és bomlástermékek szabad gyökeit gyorsan megköti, így azok már nem „tapadhatnak meg” a szervezetünkben, így segíthet megelőzni több ráktípust is!

  • dohányosok számára azért különösen fontos a C-vitamin fogyasztása, mert már önmagában megnehezíti a C-vitamin felszívódását, ráadásul minden egyes szál cigaretta olyan mennyiségű oxidatív, rákkeltő anyagot juttat a szervezetbe, hogy a semlegesítéshez a szervezet nagy mennyiségű C-vitamint kénytelen elpocsékolni! Ezért azt az életfunkciókhoz szükséges mennyiségből kénytelen pótolni, ami miatt hamarabb jelentkezhetnek a kritikus hiánytünetek!


 


Kiszerelés:   • 60 kapszulaJavasolt használat:  • Napi 1-2 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.


 


Összetevők: 
 
 

1 kapszula% RDA *PureWay-C ®


1111 mg 

ebből: C-vitamin


1000 mg(1250%*)

Citrus bioflavonoidok (PureWay-C ®)


25 mg 

*% RDA - százaléka ajánlott napi adag
Szállítás várható napja
2022.08.16