Új jelszó kérése
Közösségi oldalaink

Látogasson el közösségi oldalainkra:

Hírek
2017.10.07 1:01
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Vásárlási feltételek

1. BEVEZETÉS

Üdvözöljük a VASI DUOKER Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a sportgyogyaszati.hu és a sport.duoker.hu weboldalakon (a továbbiakban: Honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (a továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. Tájékoztatjuk, hogy jelen ÁSZF a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre (Fogyasztó), nem vonatkozik, a Honlapon csak és kizárólag jogi személyek - egyesület, gazdasági társaság (kkt, bt, kft, rt, zrt, nyrt), szövetkezet, egyesülés, alapítvány - és egyéni vállalkozók ill. egyéni cégek tudnak regisztrálni. A regisztrációt minden esetben utólag engedélyezzük. 

 

mint Felhasználóra egyes pontokban eltérő feltételeket állapít meg a vállalkozásokra vonatkozóakhoz képest. 

 

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

 

Felhasználó a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

2. A SZOLGÁLTATÓ

Név: Vasi Duoker Kft.

Székhely: Vas, 9700 Szombathely, Teleki Blanka u. 29-31.

Levelezési cím: Vas, 9700 Szombathely, Teleki Blanka u. 29-31.

Üzlethelyiség címe: 9700 Szombathely, Teleki Blanka u. 29-31., 1-es csarnok, porta mellett

Képviselő neve: Lődör Zoltán László

Cégjegyzékszám: 18-09-100655

Bejegyző Bíróság neve: Szombathelyi Törvényszék Cégbíróság

Adószám: 10510074-2-18

Közösségi adószám: HU10510074

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.

Számlaszám: 10104789-16307700-01004005

IBAN számlaszám: HU10-1174-7006-2023-2153-0000-0000

E-mail cím: rendeles@duoker.hu

Telefonszám: +36706306615

Fax: +3670310817                             

Tárhelyszolgáltató neve: UNAS Online Kft. 

Tárhelyszolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15  

Tárhelyszolgáltató e-mail címe: unas@unas.hu     

3. A HONLAPON FOLYTATOTT TEVÉKENYSÉG

A Szolgáltató a Honlapon üzleti tevékenysége során elsősorban sport, szabadidő, és egészség témakörbe sorolható termékek és ezek kiegészítőinek értékesítését folytatja.

 

A Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatások tekintetében magatartási kódexnek nem veti alá magát.

4. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

4.1. Igénybevétel feltételei

 

4.1.1. Felelősség

Felhasználó a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni károkért és nem vagyoni sérelemért a szándékosan okozott, továbbá emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

 

Szolgáltató - az esetlegesen általa igénybe vett közreműködőért való felelőssége kivételével - kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért és a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

 

Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

 

4.1.2. Szerzői jogok

 

A Honlap szerzői művek és más tartalmak sajátos összeállítása, amely a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 7.§-a alapján gyűjteményes műként védelemben részesül. A védelem a gyűjteményes művet megilleti akkor is, ha annak részei, tartalmi elemei nem részesülnek, illetve nem részesülhetnek szerzői jogi védelemben. A gyűjteményes mű egészére a szerzői jog a Szolgáltatót illeti.

5. A HONLAPON TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS

5.1. Regisztráció

 

A Honlapon keresztül történő rendeléshez a Felhasználónak regisztrálnia szükséges. 

a Honlapon csak és kizárólag jogi személyek - egyesület, gazdasági társaság (kkt, bt, kft, rt, zrt, nyrt), szövetkezet, egyesülés, alapítvány - és egyéni vállalkozók ill. egyéni cégek tudnak regisztrálni. A regisztrációt minden esetben utólag engedélyezzük. 

5.2. Megrendelés

Szolgáltató megrendeléseket elsődlegesen a Honlapon keresztül fogad, de lehetőség van telefonon, e-mailen, vagy faxon is megrendeléseket leadni. 

Felhasználó a termékek és szolgáltatások részletes jellemzőiről, áráról a sport.duoker.hu oldalon történő belépés után menüpont alatt, a kívánt kategóriát, majd az adott terméket/szolgáltatást kiválasztva a megrendelés előtt tájékozódhat.

 

5.2.1. Általános tudnivalók a felület használatáról: 

FONTOS! Jelenleg a rendszerhez asztali számítógép, laptop, notebook ill. a Google Chrome, valamint az Adobe reader használatát javasoljuk! Egyéb esetben jelenleg sajnos nem tudjuk garantálni a rendszer zavartalan működését.


Rendszerünkben (sport.duoker.hu) belépés után mindig az Önre vonatkozó árakat látja. 

A "Megrendelés" lapfülön válogathat  termékek között a baloldali oszlopban szereplő "Kategóriák" szerint vagy kereshet a "Keresés" mezőnél keresőben. 
A rendszer aktuális beállításától függően vagy a "Korábban már vásárolt cikkek" vagy az "Akciós Cikkek" az első kategória. A "Korábban már vásárolt cikkek"-re kattintva a legutóbb vásárolt 50 tételt találja.
Az "Akciós Cikkek"-re kattintva mindig az aktuális akciós termékeinket találja. A rendszer minden akciós terméket külön "piros csillag"-gal is jelöl. 
A jobb oldalt szereplő terméklistában találja a termékek nevét, az Önre vonatkozó aktuális árát illetve, hogy a termék jelenleg raktáron van-e avagy sem. A termékek előtt szereplő "i" betűre kattintva további információt és képeket találhat az egyes termékekről.
Felhívjuk figyelmét, hogy a rendszer gyorsasága a terméklistában szereplő tételek számától nagyban függ, így a "-mind-" kategóriára történő kattintás vagy a "Keresés"-hez beírt olyan kifejezések, amelyek rengeteg termékre igazak lehetnek, mint pl. egy db "a" betű, a nagy mennyiségű adat miatt hosszabb listázási időt eredményezhet.
Szűkítheti, szűrheti a listát a terméklista tetején lévő "Gyártó" és "Kiemelt ajánlat" szűrők segítségével. A terméklista nézetét megváltoztathatja a "Nézet" lenyíló választógomb segítségével aszerint, hogy a listát képekkel vagy képek nélkül szeretné megnézni. Felhívjuk figyelmét, hogy a lista képekkel történő böngészése az internet kapcsolat és a listában szereplő termékszám függvényében lassíthatja a rendszer működését.

"Kosár" lapfülön véglegesítheti megrendelését illetve készíthet magának árajánlatot. megrendeléséhez árajánlatához fűzhet megjegyzést, módosíthatja ill. törölheti a tételeit, kérhet kiszállítást, valamint adhat meg új szállítási címeket az "Átvevő" rubrika mellett szereplő ikonra kattintva.

"Korábbi események" lapfülön találhatóak az eddigi "Eddigi számlák", az "Érvényes árajánlatok""Még nem kiszámlázott szállítólevelek" és a "Függőben lévő megrendelések" 
Az "Eddigi számlák"-nál a könyvelése számára is megfelelő formátumban újra kinyomtathatja számláit, amennyiben elvesztette volna azokat illetve nyomon követheti, hogy már rendezte-e az egyes számlák ellenértékét.
Az "Érvényes árajánlatok"-nál láthatja az Ön által generált és az általunk készített árajánlatok közül azokat, amelyek még érvényben vannak és még nem készült belőlük megrendelés. Az egyes árajánlatokat meg is rendelheti. Ha az egyes árajánlatok mellett szereplő ikonra való kattintással feltölti a kosarát utána lehetősége van a rendelése véglegesítésére. Ekkor egy "Feldolgozásra vár" státuszú megrendelés jön létre a rendszerben és ameddig megrendelését fel nem dolgozzuk, addig még elérhető az árajánlata is, amelyből a megrendelés készült. Amint munkatársunk feldolgozta az árajánlatból készített megrendelését, az árajánlata eltűnik az "Érvényes árajánlatok" közül.
"Még nem kiszámlázott szállítólevelek" között találja a számlázásra váró szállító leveleit, melyeket megtekinthet illetve újra kinyomtathat Önmagának.
"Függőben lévő megrendelések"-nél láthatja a le nem zárult, részben vagy még egyáltalán nem teljesített megrendeléseit. Az egyes megrendeléseknél tételenként láthatja az egyes termékek státuszát (foglalva, teljesítve, beszerzés alatt...stb.)

Fizetés

Szolgáltató egyedi megállapodás és szerződés szerinti fizetési módokat biztosítja Felhasználó részére. Az alapértelmezett fizetési módtól való eltérési igényét a Felhasználónak a megrendelése során a megjegyzés rovatban írásban jeleznie kell. A Felhasználóhoz tartozó alapértelmezett fizetési mód a Felhasználó adatainál megtalálható a Felületen.


Számla

Szolgáltató papíralapú számlát állít ki. A Szolgáltató a számlát a termék átadásakor illetve a Felületen keresztül a számlázást követően bocsátja a Felhasználó rendelkezésére. A Felületen elérhető számlákat a Felhasználó utólagosan is kinyomtathat magának, a hatályos jogszabályok szerint aláírás és pecsét nélkül is megfelelő formátumúak adó ügyi elszámoláshoz.
Ha a Felhasználó egyes tételekről külön számlát szeretne kérni, akkor nem feltétlenül kell külön azokat megrendelnie, csupán a megjegyzés rovatban kell a termékek számlánkénti listáját feltüntetnie.
Felhívjuk figyelmét, hogy technikai és biztonsági okokból Felhasználó nevenként csak egy számlázási címre tud vásárolni!

 

Adatok módosítása:
Az oldal jobb felső sarkában a nevére kattintva láhatja személyes adatait. Biztonsági okokból számlázási címét csak munkatársunk tudja módosítani Önnek, így amennyiben a számlázási címében változás áll be, vagy esetleg korábban pontatlan és/vagy hiányos adatok kerültek megadásra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy a megrendelése megjegyzésébe írja bele a kívánt módosítást.
Szállítási címből, "Átvevő" bármennyit hozzá tud rendelni profiljához. Itt egyszerűen az átvevő nevéhez írja be szükség esetén az átvevő e-mail címét és/vagy telefonszámát, majd válasszon országot, adja meg az irányítószámot, a települést és a pontos címet. 

Amennyiben TÖBB SZÁMLÁZÁSI címreszokott vásárolni nálunk, úgy számlázási címenként külön profilok kerülnek/tek kialakításra. Emiatt külön-külön is kérnie kell a belépési adatokat (felhasználó név, jelszó) az egyes számlázási címekhez.

Segítségét és közreműködését előre is köszönjük!

 

 

5.3. Átvétel

Felhasználó a megrendelt terméket a rendeléskor kiválasztottaknak és Szolgáltató által visszaigazoltan
elfogadottaknak megfelelően
1. a) személyesen a Szolgáltató raktárában,
2. b) futárszolgálat általi házhozszállítással (a Magyar Posta és Gebrüder Weis futárszolgálata munkanapokon hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között végzi a házhozszállítást) veheti át.

A Magyar Postával történő házhozszállítás esetén, ha a futár a megadott címen nem talál senkit, akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést, ha a második 2. kézbesítés is sikertelen, akkor a futár által ott hagyott értesítőn megjelölt postán kerül 10 napig letétbe a csomag. Ha a csomagot a 10 nap alatt nem veszi át a postán a Felhasználó, akkor a csomag visszaküldésre kerül a Szolgáltatóhoz. A Gebrüder Weis-szel történő házhozszállítás esetén a Szolgáltató általi csomagfeladást követően a Gebrüder Weis Ügyfélszolgálata telefonon felveszi a kapcsolatot az ügyféllel a szállítás pontosítása céljából. A Gebrüder Weis kb. 24-48 óra alatt szállítja ki a megrendelt termékeket.

 

 

5.4. Szállítás

Szolgáltató csak belföldi megrendelés esetén vállalja az utánvétes csomagok küldését.

 

A Felhasználó a termék átvételekor késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

A termék átvétele során nem kell vizsgálni azokat a tulajdonságokat, amelyeknek a minőségét tanúsítják, vagy amelyekre jótállás vonatkozik.

 

5.4.1. Szállítási költségek

Az átvétel Szolgáltató raktárában (hétfő-péntek: 7:00-16:00) ingyenes.

 

Egyebekben Szolgáltató az alábbi szállítási költségek mellett vállalja a termékek szállítását:

 

  1. a) BELFÖLDRE

TELEFONOS és E-MAILES rendelések esetén:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

CSAK BELFÖLDI vásárlók részére! A csomagokat, azok méretétől és súlyától függően az MPL, a Magyar Posta futárszolgálata vagy a GW, a Gebrüder Weiss szállítja. A várható szállítási idő minden terméknél külön-külön szerepel az oldalon.

Megrendelés végösszeg (tól-ig): Szállítási költség

0 Ft - 50 000 Ft:                               2 500 Ft

50 000 Ft-tól:                                   0 Ft

 

ONLINE rendelések esetén:

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (KIS CSOMAGOK) Pl. Kineziológiai tapaszok, krémek, kötszerek…stb.

CSAK BELFÖLDI vásárlók részére! A csomagokat, azok méretétől és súlyától függően az MPL, a Magyar Posta futárszolgálata vagy a GW, a Gebrüder Weiss szállítja. A várható szállítási idő minden terméknél külön-külön szerepel az oldalon.

Megrendelés végösszeg (tól-ig): Szállítási költség

0 Ft - 25 000 Ft:                               1 500 Ft

25 000 Ft-tól:                                   0 Ft

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (nagy csomagok, törékeny, veszélyes áruk) Pl. súlyzók, Kondigépek…stb.

CSAK BELFÖLDI vásárlók részére! A csomagokat, azok méretétől és súlyától függően az MPL, a Magyar Posta futárszolgálata vagy a GW, a Gebrüder Weiss szállítja. A várható szállítási idő minden terméknél külön-külön szerepel az oldalon.

Megrendelés végösszeg (tól-ig): Szállítási költség

0 Ft - 50 000 Ft:                               2 500 Ft

50 000 Ft-tól:                                   0 Ft

 

5.4.2. Szállítási határidő

A szállítási határidő a központi raktárunkban lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben nincs raktáron a termék úgy 2 munkanapon belül küld a Szolgáltató értesítő e-mailt a Felhasználónak a csomag várható szállítási időpontjáról.

 

6. ELÁLLÁSI JOG / VISSZÁRU

6.1. Elállási jog gyakorlásának menete

 

A jelenleg hatályos szabályozás szerint kizárólag természetes személyek minősülnek fogyasztónak és ők is csak akkor, ha a szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körén kívül járnak el. Ha tehát a vásárló cég nevére kéri a számlát, akkor utóbb nem állhat el a vásárlástól.

 

Fentiekből kifolyólag áru visszavételezése csak minőségi kifogás miatt történhet. Felhasználó által átvett árut visszavétel címén a Szolgáltató csak bontatlan egységcsomagolásban, sérülésmentes állapotban lehet visszaszállítani, melyre 25 % kezelési költséget számítunk fel, a bruttó eladási árból kalkulálva. Egyedi megrendelésen lévő árut a Szolgáltató nem vesz vissza.

7. JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK

7.1. Panaszügyintézés helye, ideje, módja

Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

 

Név: Vasi Duoker Kft.

Levelezési cím: Vas, 9700 Szombathely, Teleki Blanka u. 29-31.

Telefonszám: +36706306615

E-mail cím: rendeles@duoker.hu

 

A jelen megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadók.

8. ADATVÉDELEM

Személyes adatok kezelésére csak akkor kerül sor, ha ez a jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatás nyújtásához és törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig. Az adatok felvétele, az adatkezelés hozzájáruláson, a Felhasználó által megadott adatokon alapul.

 

Az adatkezelés időtartama alatt a Felhasználónak joga van,

a) hogy a jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatás igénybevétele előtt és az igénybevétel során bármikor megismerhesse, hogy a Szolgáltató mely adatkezelési célokból mely adatfajtákat kezeli, ideértve a Felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatok kezelését is,

b) kérni adatainak helyesbítését,

c) a jogszabályi kivételektől eltekintve kérni adatainak törlését

d) tiltakozni az adatkezeléssel szemben.

 

A Szolgáltató jelen ÁSZF alapján nyújtott szolgáltatásai kapcsán az alábbi célból és adatkörben kezel személyes adatokat:

a) a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli a Felhasználó azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet

b) a szerződésből származó díjak számlázása céljából kezeli a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos természetes személyazonosító adatokat, lakcímet, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat.

c) a szolgáltatás nyújtása céljából kezeli azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

 

Felhasználó hozzájárul, hogy Szolgáltató a Google Analytics használatával Felhasználó internetes szokásairól információkat szerezzen be, azokat elemezze és saját céljaira felhasználja.

Az adatvédelmi nyilatkozat letölthető változata a következő linkre kattintva érhető https://sportgyogyaszati.hu/shop_help.php?type=privacy_policy

 

Az Felhasználó további jogait részletesen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 14.§-19.§, a 21.§-23. §.

9. AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK EGYOLDALÚ MÓDOSÍTÁSA

Ha az ÁSZF a megrendelés és a termék Felhasználó általi átvétele között, vagy a szolgáltatás megrendelésétől a szolgáltatásnyújtás megkezdéséig, illetve annak időtartama alatt módosításra kerül, erről a Felhasználót a Szolgáltató a regisztráció során megadott elektronikus levelezési címén tájékoztatja. 

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2018.04.19.

 

Jelen dokumentum letölthető változata a következő linkre kattintva érhető el https://sportgyogyaszati.hu/shop_help.php?type=terms

Dokumentum helye