duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

EKF

EKF laktátmérő - a márka termékkínálatából cégünknél csak a laktátmérő készülék és a hozzá tartozó kiegészítők vásárolhatók meg

A laktátmérő készülék sportolók és edzők számára egyaránt hasznos felszerelés.  Ez egy olyan sportdiagnosztikai eszköz, amely kimutatja a szervezet laktát szintjét az anaerob edzés során ( pl. sprint futás) egy egyszerű vérvizsgálattal.

Mi a különbség az aerob és az anaerob edzés között?

Míg az aerob edzés alatt főként a kényelmes, könnyű mozgást értjük, addig az anaerob edzéskor magas intenzitású, kifulladásig tartó mozgást végzünk. Utóbbi az izomzatot és a teljesítményt növeli, míg az előbbi a kitartást, állóképességet növeli, a keringést és a szívműködést segíti. A két edzésforma együtt elengedhetetlen a veresnyteljesítmény eléréséhez.

Teljesítménynövelés az állóképesség felmérésével laktátmérő eszközzel

A fizikai terhelés során tejsav keletkezik, de az nem mutatható ki a vérben, mivel ahogy termelődik edzés során, úgy le is bomlik a szervezetben. A bomlás során viszont hidrogén-ion ugyanakkora mennyiségben szabadul fel, mint a laktát, ezzel pedig kimutatható a laktát szint, meghatározható a laktát tolerancia. Amikor a szervezet olyan mértékben termeli a laktátot, hogy azt már nem képes lebontani, akkor eléri azt a határértéket, amit laktát küszöbnek (LT) nevezünk.

laktát küszöb elemzésével kidolgozható az edzésterv, az optimális edzésprogram, a sérülések lehetőségének csökkentésével. A legjobb sport teljesítmény elérése érdekében minden sportágnál érdemes rendszeres időközönként legalább egyszerre két mérést végezni (terhelt és terheletlen állapotban) laktátmérő készülékkel, akkor is ha már történt ilyen mérés korábban, hiszen ez az érték nem állandó. Így teljes képet kaphatunk az izmok energia felhasználásának pontosságáról az adott egyénnél különböző életkorban és aktuális fizikai és egészségi állapotban. Az edzést, legyen az aerob vagy anaerob edzés, annak megfelelően tudjuk beállítani, hogy bizonyos pulzus tartományban, az edzés adott szakaszában milyen laktát szintet mérünk. A laktátmérő így az élsportolók számára egy fontos diagnosztikai eszközzé válhat teljesítményük további növeléshez. Sportgyógyászati szempontból hosszú távú következtetéseket lehet levonni a laktátmérő eszköz használatával és teljesen személyre szabott edzésterveket lehet kidolgozni, mely az élsportolók számára az egészséges sportolást és a komoly sikereket jelenti. A laktátmérő segítségével csökkenthetjük a sérülések veszélyét és növelhetjük a teljesítményt.

Az eredményes sportoláshoz ne felejtsük el, hogy döntő szerepet játszik a táplálkozás is!

Webáruházunkban kiváló német minőségű laktátmérő és a hozzá való laktátmérő tesztcsíkok kaphatóak! Nézze meg kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: