duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Adatvédelmi Hozzájárulás (GDPR)

 HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT JOGI SZEMÉLY PARTNEREK TERMÉSZETES SZEMÉLY KÉPVISELŐINEK ELÉRHETŐSÉGI ADATAINAK A KEZELÉSÉHEZ   

Az alábbi személyes adatok tárolásra, adatfeldolgozásra kerülnek a Vasi Duoker Kft által használt rendszerekben és adatfeldolgozásra átadásra kerülhetnek postázás, teljesítés, számlázás, direkt marketing, hírlevelek, könyvelés...stb. céljából.
Információk
ADATKEZELŐ: Vasi Duoker Kft
Társaság képviselője: Lődör Zoltán László
AZ ADATKEZELÉS CÉLJA: Szerződés teljesítése, üzleti kapcsolattartás, marketing célú megkeresés.
AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA: Az érintett hozzájárulása.
A SZEMÉLYES ADATOK KEZELŐI: A Társaság ügyfélkiszolgálással kapcsolatos feladatokat ellátó munkavállalói.
A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA: Az üzleti kapcsolat, illetve az érintett képviselői minőségének fennállását követő 8 évig.
Tájékoztatás az érintett jogairól
Önnek joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint a joga van az adathordozhatósághoz.
Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.
Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani
Az adatszolgáltatás nem előfeltétele szerződéskötésnek, a személyes adatok megadására nem köteles. Az adatszolgáltatás elmaradása nehezítheti a kapcsolattartást.
További információk az adatkezelésről: Adatkezelési Tájékoztató
Köszönjük, hogy időt szakít a kitöltésre!
(Minden mező kitöltése kötelező!)
E-mail-cím
Érintett cég neve
Az Ön neve
Beosztása
Telefonszáma
Az adatvédelmi hozzájárulás tájékoztatóját és az adatkezelési tájékoztatót is tudomásul vettem, személyes adataim kezeléséhez, hírlevelek elektronikus és postai úton történő küldéséhez hozzájárulok.
Igen