ESPLUSZ

Az ESPLUSZ (korábbi nevén S-PLUSZ) egy 2015-ben alakult új magyar márka. A profi sportban szerzett több évtizedes tapasztalatok alapján masszőr szakemberek bevonásának segítségével születettek meg a professzionális felhasználásra szánt masszázskrémek és masszázsolajok. A kiváló minőségű termékek márkabemutatója lentebb olvasható. ELOLVASOM >>

 

 

ESPLUSZ masszázskrémek és masszázsolajok

Kedvező árú, gazdaságos és prémium minőségi masszázskrémek és masszázsolajok szerepelnek kínálatunkban. Az ESPLUSZ masszázskrémek és masszázsolajok között nemcsak masszőrök és egyéb szakemberek, hanem profi, amatőr és hobbi sportolók is megtalálhatják a számukra megfelelő terméket. A termékek kialakításánál legfőbb célunk az volt, hogy termékeink segítségével a sportolók kiváló teljesítményt nyújthassanak és kiemelkedő eredményeket érhessenek el. Így a termékek fejlesztéséhez több hazai szakmailag is elismert szakember segítségét kértük. Az ők valamint számos élsportoló visszajelzéseit figyelembe véve és több évtizedes tapasztalatainkat összegyúrva alkottuk meg az ESPLUSZ masszázskrém és masszázsolaj termékcsaládot.

A márka megszületésével minőségi termékekkel tudunk kiszolgálni profi sportcsapatokat, szakembereket és hobbisportolókat egyaránt.

 

Esplusz masszázstermékek