ESPLUSZ

Az ESPLUSZ (korábbi nevén S-PLUSZ) egy 2015-ben alakult új magyar márka. A profi sportban szerzett több évtizedes tapasztalatok alapján masszőr szakemberek bevonásának segítségével születettek meg a professzionális felhasználásra szánt masszázskrémek és masszázsolajok. A kiváló minőségű termékek márkabemutatója lentebb olvasható. ELOLVASOM >>

 

 

ESPLUSZ masszázskrémek és masszázsolajok

Kedvező árú, gazdaságos és prémium minőségi masszázskrémek és masszázsolajok szerepelnek kínálatunkban. Az ESPLUSZ masszázskrémek és masszázsolajok között nemcsak masszőrök és egyéb szakemberek, hanem profi, amatőr és hobbi sportolók is megtalálhatják a számukra megfelelő terméket. A termékek kialakításánál legfőbb célunk az volt, hogy termékeink segítségével a sportolók kiváló teljesítményt nyújthassanak és kiemelkedő eredményeket érhessenek el. Így a termékek fejlesztéséhez több hazai szakmailag is elismert szakember segítségét kértük. Az ők valamint számos élsportoló visszajelzéseit figyelembe véve és több évtizedes tapasztalatainkat összegyúrva alkottuk meg az ESPLUSZ masszázskrém és masszázsolaj termékcsaládot.

A márka megszületésével minőségi termékekkel tudunk kiszolgálni profi sportcsapatokat, szakembereket és hobbisportolókat egyaránt.

 

Esplusz masszázstermékek

 

Az ESPLUSZ termékcsalád kínálatában különböző típusú masszázskrémek és masszázsolajok találhatók, melyek mindegyike természetes, bőrbarát összetevőkből készül. A termékek Magyarországon gyártottak, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy hazai minőséget kapnak. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a masszázskrémeket és masszázsolajokat, hogy könnyebben választhasson a különböző igényeknek megfelelően.

Masszázskrémek

Az ESPLUSZ masszázskrémek magas minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, és minden bőrtípusra alkalmasak. Kiválóan használhatók különböző típusú masszázsokhoz, legyen szó frissítő, lazító vagy regeneráló kezelésekről.

ESPLUSZ Herbal Masszázskrém Narancsolajjal

Ez a krém gazdag természetes növényi olajokban és valódi narancsolajat tartalmaz, amely frissítő és élénkítő hatású. Magas olajtartalma miatt kiválóan csúszik a bőrön, így ideális választás arcra, testre, valamint alakformáló masszázshoz is. Bőrbarát összetevői miatt érzékeny bőrűek is használhatják. Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezéket, ásványi olajat, és parabén-mentes.

ESPLUSZ Herbal Natúr Illatmentes Masszázskrém

Az illatmentes változat univerzálisan használható minden masszázstípushoz. Természetes összetevői révén érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas, és nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot.

ESPLUSZ Basic Illatmentes Masszázskrém

Ez az illatmentes krém szintén univerzális használatra készült, és bármilyen masszázshoz ideális választás. Egyszerű összetételének köszönhetően minden bőrtípusra alkalmas, és nem tartalmaz mesterséges anyagokat.

ESPLUSZ Sport Masszázskrém

A sportolók és aktív életmódot folytatók számára kifejlesztett krém összetevői között rozmaring és levendula olaj, árnika kivonat és metil-szalicilát található, melyek segítenek az izmok ellazításában és regenerációjában. Kiválóan alkalmas sportolás utáni használatra, bőrbarát és mentes a káros adalékanyagoktól.

Masszázsolajok

Az ESPLUSZ masszázsolajok könnyű, jól csúszó formuláik révén ideálisak minden típusú masszázshoz. Természetes növényi olajokkal gazdagítottak, és bőrbarát összetevőiknek köszönhetően minden bőrtípusra használhatók.

ESPLUSZ Herbal Masszázsolaj Narancsolajjal

Ez a masszázsolaj természetes növényi olajokkal és valódi édesnarancs-olajjal készült, amely frissítő és revitalizáló hatású. Kiválóan alkalmas arcra, testre, valamint frissítő és alakformáló masszázshoz. Parabén-, mesterséges színezék-mentes, ásványi olajat nem tartalmaz.

ESPLUSZ Herbal Natúr Illatmentes Masszázsolaj

Az illatmentes változat természetes növényi olajokat tartalmaz, így minden bőrtípusra alkalmas. Ideális arcra, testre, frissítő, lazító és alakformáló masszázshoz egyaránt. Parabén-, mesterséges színezék-mentes, ásványi olajat nem tartalmaz.

ESPLUSZ Basic Illatmentes Masszázsolaj

Ez a masszázsolaj paraffin, jojoba és mandula olaj alapú, könnyű és jól csúszó formulával rendelkezik. Kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, és ideális frissítő, lazító és alakformáló masszázshoz. Parabén- és mesterséges színezék-mentes.

 

Az ESPLUSZ masszázskrémek és masszázsolajok minden masszázsélményt különlegessé tesznek. Próbálja ki a magyar gyártású, természetes összetevőjű termékeket, és élvezze a bőrbarát formulák nyújtotta előnyöket! Vásároljon most, és támogassa a hazai minőséget az ESPLUSZ termékekkel!