Gurulós hűtőtáska

A gurulós hűtőtáska olyan hordozható kisméretű hűtőláda, amely kerekekkel és fogantyúval felszerelt, így könnyebben mozgatható. A hűtőtáskák általában vékony hűtőfóliával vannak bélelve, amely segít a hűtött élelmiszerek hűtésében. Ezzel szemben az Igloo gurulós hűtőtáskáinak fala magas hőszigetelő képességű anyagból készül, ami nem egyfajta bélés, ezáltal könnyebben tisztán tartható, sterilizálható és a mechanikai sérülésekkel szemben is ellenállóbb.

A gurulós hűtőtáskák amellett, hogy sportcsapatok, sportegyesületek előszeretettel használják pl. egy meccsre utazásnál, nagyon hasznosak lehetnek masszőröknek is mivel könnyen mozgathatók benne pl. a magas hőmérséklettől elzárandó krémeket is magukkal vihetik bennük.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A gurulós hűtőtáska mérete

Az gurulós hűtőtáskák többféle méretben kaphatóak. A klasszikus hűtőtáska külsejű gurulós hűtőládák 26 literes, 56 és 57 literes típusai vannak, többnyire két színben elérhetőek. Ezekbe a hűtőtáskákba akár állva is beleállíthatunk nagyobb italos palackokat is. Vannak azonban fekvő kialakítású hűtőládák is, melyek nagyobb teherbírásra kifejlesztett lehajtható fogantyúval rendelkeznek. Így nemcsak nehezebb hűtendőket pakolhatunk a belsejükbe, de a fogantyú is jobban bírja majd a megpróbáltatásokat. Egy egész csapatnak kellene ital ellátás a legnagyobb melegben? A 85 literes Maxcold Latitude 90 Roller gurulós hűtőtáskája óriási kerekeinek köszönhetően még akár az oldalvonalig is kihúzható a füvön.

Nincs többé cipekedés

Alacsony önsúlyuk mellett könnyű hordozhatóságukat a kihúzható vagy lehajtható fogantyú és a kerekek biztosítják. A gurulós hűtőtáskák két oldalán pedig a megemelésüket segítő mélyedés található. A minőségi kerekeknek köszönhetően az Igloo gurulós hűtőládái akár extrém terepviszonyok között is megállják a helyüket. Miért cipelné a hátán a nehéz súlyokat, ha egyszerűen húzhatja is, mint egy bőröndöt?

A gurulós hűtőtáskák meddig hűtenek?

Típusonként eltérő, hogy melyik gurulós hűtőtáskának milyen a felszereltsége és a hőszigetelő képessége. A prémium kategóriájú gurulós hűtőtáskák nagy kerekekkel, strapabíróbb fogantyúval rendelkeznek. Ezen kívül számos fajtájának tetején praktikus pohár, kulacs számára kialakított mélyedések vannak, hogy szükség esetén kis asztal funkciót is betölthessen a hűtőtáska. Egyes típusokon még tablet vagy telefontartó mélyedés is megtalálható. A Quantum típusú gurulós hűtőtáskára külön megvásárolható kiegészítőként még horgászbot-tartó is vásárolható, de nem ez az egyetlen különlegessége! Egyedülálló hőszigetelő képességének köszönhetően ideális körülmények között akár 5 napig is képes a jeget megtartani! Továbbá kerekeinek tervezésekor külön odafigyeltek, hogy akár egy hajó vagy motorcsónak fedélzetére is fel lehessen vinni.