Mini hűtőtáska

Egy mini hűtőtáska elengedhetetlen kelléke a sportpályának. A vizes palackok, a borogatás, jegelés eszközeit vagy kötszereket szükséges megóvni a magas hőmérséklettől. Legyen szó a sportolók, játékosok hűtőtt italairól a meccs vagy a verseny ideje alatt, egy sérülés gyors kezeléséhez a sportpálya kellős közepén, egy hűtőtáska jó szolgálatot tesz egy olyan helyen, ahová hűtőszekrényt nem tudunk magunkkal vinni.

Melyik mini hűtőtáska a legjobb választás? Olvassa el tájákoztatónkat! A leíráshoz lapozok!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

 

Szempontok mini hűtőtáska választásánál

A sportgyógyászattal foglalkozó szakemberek, például sportorvosok, sport- és gyógymasszőrök, gyógytornászok stb. mindennapi munkájuk során mini hűtőtáskákat használnak a sportolók ápolásához. Számukra kiemelten fontos, hogy megbízható hűtési teljesítményű, strapabíró és egyben praktikus legyen a hűtőtáska, amivel gyorsan kell tudniuk dolgozni. Az ideális hűtőtáska könnyű, jól szállítható és higiénikus, könnyen tisztítható, nyitása, zárása pedig egyszerű és gyors. Nemcsak a sportban, hanem más területeken is kifejezetten fontos szempont, hogy a mini hűtőtáska könnyen tisztán tartható legyen. Célszerű olyan mini hűtőtáskát választani, ami erős anyagból készült. A puhafalú hűtőtáskákhoz képest a keményfalú hűtőládák ellenállóbbak és időtállóbbak, valamint könnyen fertőtleníthetőek, így akár orvosi, élelmiszeripari használatra is alkalmasabbak. Nagy előnyük továbbá, hogy a többrétegű keményhab szigetelés a jég és a fagyasztott termékek, kötések, borogatások hidegen tartásához ideálisabbak, hatékonyabbak.

Az Igloo Playmate termékcsaládjában található mini hűtőtáskák éppen ilyenek! A különböző méretű hűtőládák között megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb méretű és színű darabot. Alakjának és a fogantyú kialakításának köszönhetően könnyen hordozhatóak egy kézben. Nagyon könnyűek, de mégis kifejezetten erősek.

Mi fér bele egy mini hűtőtáskába?

A Playmate hűtőtáska kicsi külső méretei ellenére jól kihasználható és könnyen tisztán tartható polietilén anyagú belső térrel rendelkezik. A kétirányú, gyors nyitás a lehető leggyorsabb hozzáférést biztosítja a benne hűtött dolgokhoz. A keményfalú hűtőtáska tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy rendszeres használat mellett is masszív maradjon. A THE BOSS típusú mini hűtőtáskát kifejezetten nehéz körülmények közé tervezték, így bátran magunkkal vihetjük akár egy építkezésre is. A gyorsan működtethető kétfelé nyíló tető megfelelően zár és könnyedén mozgatható. A kis hűtőtáska stabilan áll a talpán, a tető nyitott állapotában sem borul el oldalra.

mini hűtőtáska kicsi

Összefoglaló táblázatunk segítségével a több méretben kapható mini hűtőtáskák közül könnyen kiválaszthatjuk a legoptimálisabb kapacitásút:

IGLOO PLAYMATE

MINI

PAL

THE BOSS

ELITE

Kapacitás [liter/0,33 l-es aludobozos ital]

3 liter / 4 db

6 liter / 9 db

13 liter / 26 db

15 liter / 30 db

nyitógomb elhelyezkedése

oldalt

fogantyúban

oldalt

fogantyúban

méret (külső)

[H x SZ x M]

24,5 x 17 x 25 cm

30 x 21 x 31 cm

41 x 26 x 38 cm

41 x 26 x 38 cm

súly

0,7 kg

1 kg

2 kg

2 kg

Kiknek ajánljuk ezeket a mini hűtőtáskákat?

Gyakran látunk sportmérkőzések alkalmával a lesérült játékoshoz beszaladó sportorvost, sportmasszőrt ilyen kis méretű hűtőtáskával. Az élsportban ugyanis gyakran előfordul, hogy szükséges valamit hidegen tartani. A hűtőkötések, kötszerek, borogatások, krémek, fagyasztósprayk óvása a túlzott hőmérséklettől éppen olyan fontos, mint a sportolók italainak hidegen tartása. Ami viszont ezen a területen bizonyított, miért ne lenne használható a hétköznapokban? Egy mini hűtőtáska a munkába járás alkalmával is hasznos kiegészítő lehet, ha minden nap magunkkal visszük az ebédünket vagy akár sporthorgászat alkalmával, strandoláskor, kiránduláskor is megállja a helyét.

Érdemes megnézni kínálatunkat, ha egy masszív mini hűtőtáskára van szükségünk:

  • egyéni sportoláshoz
  • csapatsportoknál „beszaladó” táska sportorvosok, gyógy- és sportmasszőrök részére
  • horgászathoz csónakra
  • ebédszállításhoz a munkahelyre, irodába, iskolába, de akár építkezésre is > lunchbox
  • uzsonnásdoboz alternatívájaként > uzsonnás hűtőtáska
  • kötszerek, gyógyszerek tárolására utazás alkalmával > mini hűtőtáska gyógyszernek
  • strandoláshoz
  • piknikezéshez
  • utazáshoz

A jégakkunak is marad hely!

A hűtési kapacitás stabilitásának növelése érdekében szükséges lehet jégakkuk elhelyezésére például fagyasztott termékek fagyottan tartásához vagy rendkívüli külső hőmérséklet esetén. Egy mini hűtőtáska megtöltésénél különösen fontos a jó hőszigetelő képesség mellett a praktikus helykihasználás. Választhatunk olyan hűtőakkut, ami rugalmas, így a mini hűtőtáskák praktikus helykihasználása egyszerűbb. Ilyen például az IGLOO MAXCOLD NATURAL ICE SHEET CUBE RUGALMAS JÉGAKKU ami mozaikszerűen összerakott kis hűtött kockákból áll vagy a IGLOO GEL PACK JÉGZSELÉ PÁRNA is, melyhez hasonló hideg-meleg terápiás párnát, jégzselét használnak a sportgyógyászatban is a sérülések gyors kezeléséhez. Amennyiben kényelmesen elfér az akku, nagyszerű választás a hagyományos IGLOO MAXCOLD ICE FREEZER BLOCK jégakku is.