duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Mini hűtőtáska

Egy mini hűtőtáska elengedhetetlen kelléke a sportpályának. A vizes palackok, a borogatás, jegelés eszközeit vagy kötszereket szükséges megóvni a magas hőmérséklettől. Legyen szó a sportolók, játékosok hűtőtt italairól a meccs vagy a verseny ideje alatt, egy sérülés gyors kezeléséhez a sportpálya kellős közepén, egy hűtőtáska jó szolgálatot tesz egy olyan helyen, ahová hűtőszekrényt nem tudunk magunkkal vinni.

Melyik mini hűtőtáska a legjobb választás? Olvassa el tájákoztatónkat! A leíráshoz lapozok!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

 

Szempontok mini hűtőtáska választásánál

A sportgyógyászattal foglalkozó szakemberek, például sportorvosok, sport- és gyógymasszőrök, gyógytornászok stb. mindennapi munkájuk során mini hűtőtáskákat használnak a sportolók ápolásához. Számukra kiemelten fontos, hogy megbízható hűtési teljesítményű, strapabíró és egyben praktikus legyen a hűtőtáska, amivel gyorsan kell tudniuk dolgozni. Az ideális hűtőtáska könnyű, jól szállítható és higiénikus, könnyen tisztítható, nyitása, zárása pedig egyszerű és gyors. Nemcsak a sportban, hanem más területeken is kifejezetten fontos szempont, hogy a mini hűtőtáska könnyen tisztán tartható legyen. Célszerű olyan mini hűtőtáskát választani, ami erős anyagból készült. A puhafalú hűtőtáskákhoz képest a keményfalú hűtőládák ellenállóbbak és időtállóbbak, valamint könnyen fertőtleníthetőek, így akár orvosi, élelmiszeripari használatra is alkalmasabbak. Nagy előnyük továbbá, hogy a többrétegű keményhab szigetelés a jég és a fagyasztott termékek, kötések, borogatások hidegen tartásához ideálisabbak, hatékonyabbak.

Az Igloo Playmate termékcsaládjában található mini hűtőtáskák éppen ilyenek! A különböző méretű hűtőládák között megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb méretű és színű darabot. Alakjának és a fogantyú kialakításának köszönhetően könnyen hordozhatóak egy kézben. Nagyon könnyűek, de mégis kifejezetten erősek.

Mi fér bele egy mini hűtőtáskába?

A Playmate hűtőtáska kicsi külső méretei ellenére jól kihasználható és könnyen tisztán tartható polietilén anyagú belső térrel rendelkezik. A kétirányú, gyors nyitás a lehető leggyorsabb hozzáférést biztosítja a benne hűtött dolgokhoz. A keményfalú hűtőtáska tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy rendszeres használat mellett is masszív maradjon. A THE BOSS típusú mini hűtőtáskát kifejezetten nehéz körülmények közé tervezték, így bátran magunkkal vihetjük akár egy építkezésre is. A gyorsan működtethető kétfelé nyíló tető megfelelően zár és könnyedén mozgatható. A kis hűtőtáska stabilan áll a talpán, a tető nyitott állapotában sem borul el oldalra.

mini hűtőtáska kicsi

Összefoglaló táblázatunk segítségével a több méretben kapható mini hűtőtáskák közül könnyen kiválaszthatjuk a legoptimálisabb kapacitásút:

IGLOO PLAYMATE

MINI

PAL

THE BOSS

ELITE

Kapacitás [liter/0,33 l-es aludobozos ital]

3 liter / 4 db

6 liter / 9 db

13 liter / 26 db

15 liter / 30 db

nyitógomb elhelyezkedése

oldalt

fogantyúban

oldalt

fogantyúban

méret (külső)

[H x SZ x M]

24,5 x 17 x 25 cm

30 x 21 x 31 cm

41 x 26 x 38 cm

41 x 26 x 38 cm

súly

0,7 kg

1 kg

2 kg

2 kg

Kiknek ajánljuk ezeket a mini hűtőtáskákat?

Gyakran látunk sportmérkőzések alkalmával a lesérült játékoshoz beszaladó sportorvost, sportmasszőrt ilyen kis méretű hűtőtáskával. Az élsportban ugyanis gyakran előfordul, hogy szükséges valamit hidegen tartani. A hűtőkötések, kötszerek, borogatások, krémek, fagyasztósprayk óvása a túlzott hőmérséklettől éppen olyan fontos, mint a sportolók italainak hidegen tartása. Ami viszont ezen a területen bizonyított, miért ne lenne használható a hétköznapokban? Egy mini hűtőtáska a munkába járás alkalmával is hasznos kiegészítő lehet, ha minden nap magunkkal visszük az ebédünket vagy akár sporthorgászat alkalmával, strandoláskor, kiránduláskor is megállja a helyét.

Érdemes megnézni kínálatunkat, ha egy masszív mini hűtőtáskára van szükségünk:

  • egyéni sportoláshoz
  • csapatsportoknál „beszaladó” táska sportorvosok, gyógy- és sportmasszőrök részére
  • horgászathoz csónakra
  • ebédszállításhoz a munkahelyre, irodába, iskolába, de akár építkezésre is > lunchbox
  • uzsonnásdoboz alternatívájaként > uzsonnás hűtőtáska
  • kötszerek, gyógyszerek tárolására utazás alkalmával > mini hűtőtáska gyógyszernek
  • strandoláshoz
  • piknikezéshez
  • utazáshoz

A jégakkunak is marad hely!

A hűtési kapacitás stabilitásának növelése érdekében szükséges lehet jégakkuk elhelyezésére például fagyasztott termékek fagyottan tartásához vagy rendkívüli külső hőmérséklet esetén. Egy mini hűtőtáska megtöltésénél különösen fontos a jó hőszigetelő képesség mellett a praktikus helykihasználás. Választhatunk olyan hűtőakkut, ami rugalmas, így a mini hűtőtáskák praktikus helykihasználása egyszerűbb. Ilyen például az IGLOO MAXCOLD NATURAL ICE SHEET CUBE RUGALMAS JÉGAKKU ami mozaikszerűen összerakott kis hűtött kockákból áll vagy a IGLOO GEL PACK JÉGZSELÉ PÁRNA is, melyhez hasonló hideg-meleg terápiás párnát, jégzselét használnak a sportgyógyászatban is a sérülések gyors kezeléséhez. Amennyiben kényelmesen elfér az akku, nagyszerű választás a hagyományos IGLOO MAXCOLD ICE FREEZER BLOCK jégakku is.