duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Mozogj Otthon Blog

Akár sportoló vagy akár nem, de azért te is szeretsz mozogni, ugye? Most a koronavírus járvány miatt viszont nem tudsz elmenni otthonról? Semmi gond, meg tudod oldani otthon is, legalább a gyerekekhez nem kell babysittert hívni! Fontos viszont, hogy bármilyen mozgást végzel, figyelj oda a gyakorlatok pontos kivitelezésére vagy ha éppen eszközzel végzel tornát, ne legyen az eszköz balesetveszélyes! A veszélyhelyzet ideje alatt nem olyan gördülékeny az orvosi ellátás, mint azt megszokhattuk, de még a masszőr sem érhető el, hogy egy hűsítő vagy éppen melegítő krémet a fájós porcikánkba masszírozzon. A sportolók is tudják, hogy a megváltozott mozgásforma könnyen vezethet olyan sérülésekhez, ami akár megelőzhető lenne kellő odafigyeléssel. Semmiképpen sem szabad viszont abbahagyni, mert úgy még nagyobb a sérülés veszélye. Fontos lesz az újrakezdésben is, a COVID-19 járvány utáni újraindulásban, hogy a lehető legkevesebb mentális és fizikai sérülést szenvedjük el, úgyhogy ha tudunk töltsünk el sok időt a szabadban és fertőtlenítsük magunkat UV fénnyel is, attól a kedvünk is garantáltan jobb lesz!

#maradjotthon #mozogjotthon #otthonitorna #koronavírus #tornázzotthon

A koronavírussal együtt megérkezett a hátfájás és nyakfájás is? Ezt tudod tenni, hogy ne szenvedj feleslegesen!

Számon tartani is nehéz néha, hogy mennyi idő telt el és nem lehet tudni pontosan meddig is fog tartani a koronavírus-járvány és az emiatt elrendelt kijárási korlátozás, mikor fogunk eljutni akár egy gyógyfürdőbe, hogy nyakfájásunkat vagy hátfájásunkat masszíroztassuk meg egy kis vízsugárral. Mindannyiunk számára nagy változások történnek a világban a járvány hatására. Átalakulnak a szolgáltatások, az oktatás, a napirendünk, vásárlási szokásaink. Sokaknál megnövekedett a számítógép előtti munkavégzés ideje is, és ezzel az ülőmunkával együtt járó hátfájás és nyakfájás is része lehet az életünknek.

 

Embed from Getty Images

Szokatlanul megnövekedett a különféle digitális eszközök használata és ez bizony akár a megszokott mellett új és eddig ismeretlen helyeken is okozhat hátfájást és nyakfájást.

Mit tudsz tenni annak érdekében, hogy elkerüld a fájdalmakat? Íme néhány fontos szabály: