duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimális rendelési érték házhozszállításos rendelés esetén bruttó 20 000 Ft. Bruttó 20 000 Ft alatt csak szombathelyi személyes átvétellel lehet vásárolni a honlapon.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Mozogj Otthon Blog

Mit tegyünk hátfájás és nyakfájás ellen?

2020.03.28 23:59

A koronavírussal együtt megérkezett a hátfájás és nyakfájás is? Ezt tudod tenni, hogy ne szenvedj feleslegesen!

Számon tartani is nehéz néha, hogy mennyi idő telt el és nem lehet tudni pontosan meddig is fog tartani a koronavírus-járvány és az emiatt elrendelt kijárási korlátozás, mikor fogunk eljutni akár egy gyógyfürdőbe, hogy nyakfájásunkat vagy hátfájásunkat masszíroztassuk meg egy kis vízsugárral. Mindannyiunk számára nagy változások történnek a világban a járvány hatására. Átalakulnak a szolgáltatások, az oktatás, a napirendünk, vásárlási szokásaink. Sokaknál megnövekedett a számítógép előtti munkavégzés ideje is, és ezzel az ülőmunkával együtt járó hátfájás és nyakfájás is része lehet az életünknek.

 

Embed from Getty Images

Szokatlanul megnövekedett a különféle digitális eszközök használata és ez bizony akár a megszokott mellett új és eddig ismeretlen helyeken is okozhat hátfájást és nyakfájást.

Mit tudsz tenni annak érdekében, hogy elkerüld a fájdalmakat? Íme néhány fontos szabály:

Figyelj a helyes testtartásra!

Hamar hajlamosak vagyunk görnyedni a kijelző előtt, figyeljünk rá oda, hogy ne tegyük, mert nyakfájást és hátfájást okozhat. Ha szükséges, akár a székünket is lecserélhetjük egy kényelmesebbre, ülhetünk gimnasztikai labdára, vagy akár székre helyezhető egyensúly párnára is, ezekkel segítve a hátizmok fejlődését, mint egy folyamatos otthoni torna.

Időnkét kelj fel a laptop mellől és nyújtsál! Mozogj otthon munka közben is!

Érdemes tudatosan betervezni a napirendünkbe az otthoni tornát. Ha reggeltől estig a számítógép előtt ülsz, mert az egész napot ott kell töltsed, akkor akár többször is érdemes kinyújtani az izmokat. A hátizmokat erősítő otthoni tornával akár jógával is elérhetünk hosszú távon jó eredményt.

Különböző könnyen elvégezhető gyakorlatot lehet találni az interneten, de a köztévén gyógytornász segítségével is mozoghatunk otthon is egy kicsit. A videó megtekintéséhez kattints ide

Fogyasszunk naponta minimum két liter folyadékot, lehetőleg vizet!

A testünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Talán sokszor éppen erről terelődik el legtöbbet a figyelmünk, annyira belefeledkezünk a munkába. Ne csak tornázáskor vagy étkezésekkor legyen előttünk a pohár, készítsük oda a számítógép mellé is!

Használjunk fájdalomcsillapító hatású krémeket!

Ezek a krémek lehetnek melegítő vagy éppen hűsítő hatásúak is. A kapszaicin tartalmú melegítő hatású krémek krónikus gyulladásokra, míg a hűsítő hatásúak az akut hátfájdalmakat, nyakfájdalmakat is csillapíthatják.

Kattints ide a termék megjelenítéséhez!

sportkrém