duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

ELYTH

ELYTH kineziológiai tapasz és sportkrém

Az Elyth egy német márka, az orvostechnikai termékek gyártásának egyik kiemelkedő szereplője. Innovatív, prémium minőségű termékeit főként sportolóknak fejlesztették gyógytornászok és orvosok segítségével. Kineziológiai szalagjaikat, elsősegély termékeiket és sportitaljaikat úgy tervezték, hogy a sportolókat teljesítményük növeléséhez segíthesse.

Termékcsoportjai közül a legkiemelkedőbbek a minőségi kineziológiai tapaszok és a sportoláskor és masszírozáskor használt sportgyógyászati krémek, de mindenképpen említésre méltóak az ásványi anyagok pótlására szolgáló sportitalok és a sportcsapatok számára kifejlesztett, a sérülések gyors ellátásához szükséges elsősegély csomagok.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: