ELYTH

Az Elyth egy német márka, az orvostechnikai termékek gyártásának egyik kiemelkedő szereplője. Innovatív, prémium minőségű termékeit főként sportolóknak fejlesztették gyógytornászok és orvosok segítségével. Kineziológiai szalagjaikat, elsősegély termékeiket és sportitaljaikat úgy tervezték, hogy a sportolókat teljesítményük növeléséhez segíthesse.

Termékcsoportjai közül a legkiemelkedőbbek a minőségi kineziológiai tapaszok és a sportoláskor és masszírozáskor használt sportgyógyászati krémek, de mindenképpen említésre méltóak az ásványi anyagok pótlására szolgáló sportitalok és a sportcsapatok számára kifejlesztett, a sérülések gyors ellátásához szükséges elsősegély csomagok.

Sportitalok, elsősegély termékeink ismertetőjéhez görgess lejjebb!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Elyth italok sportolóknak

Elyth Protein 80+ fehérje-koncentrátum 80 százalékos fehérjetartalommal. Ez az arányú proteintartalom garantálja a fehérjék kiváló felszívódását a gyomorban, és segíti az izomépülést illetve az izmok megóvását. Zsírtartalma rendkívül alacsony, így könnyen emészthető. Az izmok védelmére és támogatására, a gyorsabb izomépülés elősegítésére. Az ELYTH Protein 80 nem tartalmaz aszpartamot, valamint tejben és vízben egyaránt jól oldódik.

Elyth Mineral Drink egy olyan italpor, mely ideális, hogy növelje a sportoló teljesítményét és, hogy felgyorsítsa a gyakorlatok utáni regenerációt. A helyes étrend az egyik legfontosabb tényező a sportsikerek elérésében. Az ELYTH Mineral Drink a kiválóan alkalmas arra, hogy fedezze a megnövekedett ásványi anyag és vitamin szükségletet sportolás előtt, alatt és után. Növeli a sportolók teljesítményét gyakorlat közben, gyorsítja a regenerációt a gyakorlat után. Csak természetes szénhidrátokat tartalmaz, mesterséges édesítőszerek hozzáadása nélkül.

Elyth Mineral Liquid számos ízben kapható hipotóniás ital-koncentrátum. Alacsony szénhidráttartalmú vitaminital-koncentrátum L-carnitine–nel.  Rendkívül jó segítséget nyújt a folyadék, ásványi anyag és vitamin pótláshoz sportoláskor. Az L-carnitine hozzáadása segít zsírt égetni, és hozzájárul az alakformáláshoz.

Melyik sportitalt válassza?

Melyik sportital mire való? Melyik sportital segít az alakformálásban és melyik ital támogatja az izomépülést? Melyik hogyan  segít a teljesítménynövelésben?

Összefoglaló táblázatunk segítségével egyszerűbb a döntés!

Az italok megtekintéséhez kattints a táblázatra!

Elyth sportitalok

Elyth elsősegély termékek

Az ELYTH Fix egy olyan 8 cm széles öntapadó kötésrögzítő pólya, melyet bézs és barna színben vásárolhat meg, akár 24 db-os gazdaságos kiszerelésben is. A sportolók többnyire gazofix néven említik és sport tape alá használják rögzítésre. Rugalmas és különösen vékony, mégis nehezen szakad el, így hosszantartó biztos kötést garantál.

Az ELYTH Bandage Cool Pro Hűtőkötés másnéven kompressziós bandázs kiváló rándulások, ficamok, zúzódások akut kezelésére. Egyesíti a kompressziós pólyák és a jegelés előnyeit! Érdemes egyet az elsősegély csomag részeként vagy magunknál tartani , hogy sérülés esetén azonnal használhassuk. A légmentesen zárt csomagolásból elővéve azonnal használatra kész és a sérült végtag gyorsan beköthető. Nincs szükség külön fájdalom csillapítására használt krém vagy balzsam használatára a kötés alá. Ideális megoldás akkor is, ha jegelésre nincs azonnal lehetőség.