duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek és akik webáruházasabb működést keresnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk. 

Rendeljen nagykereskedelmi áron, akár kis tételben is!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban sportolók és sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat.

Lehetőségük van továbbá regisztrálni a nagyker.duoker.hu zárt rendszerünkbe. A nagyker.duoker.hu rendszerünket jellemzően sportkluboknak, de minden olyan ügyfelünknek ajánljuk, akinek a rendelését a vezetőséggel kell egyeztetnie, és amelyhez minden alkalommal árajánlatot szükséges kérnie (nagyker.duoker.hu online felületünkön ezt Önmagának is elkészítheti).

ELYTH

ELYTH kineziológiai tapasz és sportkrém

A német Elyth cég innovatív orvostechnikai termékeket gyárt. Prémium termékeit főként sportolóknak fejlesztették orvosok és gyógytornászok segítségével. Különféle ízületi sérülések, izomsérülések kezelésében bárki számára felhasználható termékeket találhatunk kínálatában.

Kiváló termékcsoportjai közül a legkiemelkedőbbek a minőségi kineziológiai tapaszok és a sportoláskor és masszírozáskor használt sportgyógyászati krémek.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A különböző mozgásszervi fájdalmakra használható kinesio tape a gyógytorna terápia részeként is egy széleskörben alkalmazott gyógyászati segédeszköz. Ez a napjainkban elterjedt terápia megfelelő kiegészítő kezelés sportolóknak sportsérülések esetén, valamint kiváló mindennapi használatra is.

Milyen problémák esetén használható a kinesio tape?

Izom és ízületi probléma vagy gyulladás esetén fájdalom csökkentő hatását a felhelyezés után azonnal érezheti. Mivel nem tartalmaz semmilyen kémiai hatóanyagot, így számos esetben biztonsággal használható.

Hogyan ragasztható fel az Elyth sport tapasz?

Felhelyezése egyszerű: vágja le a kívánt hosszúságot, kerekítse le a sarkokat, húzza le az öntapadó szalagot és már ragaszthatja is. A jobb tapadás érdekében érdemes a felületet előzetesen megtisztítani, szárazra törölni.

Úszáshoz használható a tapasz?

Az Elyth tapaszok vízállóak és gyorsan száradnak, valamint légáteresztőek, így különösen bőrbarát is.

Milyen színű kineziológiai tapaszt érdemes választani?

Az egyes tapaszoknál a különböző színeknek a színterápiában van szerepe. Elasztikusságukban, anyagukban vagy tapadásukban megegyeznek az adott márkán és típuson belül. Válasszon saját igényei szerint a meleg színek vagy a hideg színek közül!

Mikor nem használható a kinesio tape?

A kineziológiai tapasz számos esetben használható minden korosztályban, azonban előfordulhatnak esetek amikor mégsem javasolt az alkalmazása. A kívánt hatás elérése érdekében mindenképpen konzultáljon szakemberrel a pontos felhelyezést illetően. Minden eset egyedi, ezért egyeztessen kezelőorvosával!