Hűtő hátizsák

Túrázás, strandolás, piknikezés, vadászat ... egy hátizsák szinte minden kiruccanásra jól kihasználható. Miért ne lehetne ez egy hűtő hátizsák? Praktikus zsebek, nagy kapacitás, kényelmes hűtő hátitáska. Válassz a divatos darabok közül!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Legyen szó szabadidős tevékenységről vagy munkába járásról, egy hátizsákba könnyedén belepakolhatjuk a dolgainkat akár gyalogosan, akár kerékpárral vagy motorral tervezünk útnak indulni. Viszont már egy napsütéses tavaszi napon is úgy felmelegedhet a táska belseje, hogy a benne tárolt élelmiszer hamar romlásnak indulhat. Érdemes ilyenkor egy hűtőtáskát választanunk, amiben biztonságban tudhatjuk a romlandókat. Egy hátizsákos túrára kényelmetlen megoldás lenne magunkkal cipelnünk egy nehéz táskát, aminek ráadásul a cipelése sem esik kézre. A hűtőtáskák többsége ugyanis főként hordozókarral, oldalsó fogantyúkkal vagy a gurulós hűtőládák esetén húzórúddal vannak ellátva. Egy hűtőtáska hátizsáknál ezzel szemben a vállpántok segítenek a táskát a hátunkon tartani, így szabadon hagyva mindkét kezünket. A hátunkról a legtöbb oldalsó zseb akár menet közben is elérhető, így ha csak egy kis felfrissülésre vágynánk, az oldalsó hálós zsebből egy pillanat alatt elérhető akár egy termosz vagy egy nagyobb méretű kulacs is. A lapos zsebek praktikus tárolóhelyei lehetnek gyógyszereknek, tablettáknak, magazinoknak, térképnek is. Egyes hűtőtáska hátizsák modellek rendelkeznek ún. védett tárolóval, amibe a sérülékeny kisebb üvegek, poharas joghurt is tehető, melyeket megvédhetünk a szállítás alatt bekövetkező kisebb mechanikai sérülésektől.

hűtő hátizsák

Melyik hűtő hátizsák az ideális választás?

A hátizsákok nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek. Nemcsak szabaddá válik mindkét kezünk, de a hátunkon hordott súly talán a legoptimálisabb és legkényelmesebb is egyben. Egy kiváló minőségű, ergonomikus kialakítású hűtő hátizsáknál kényelmesen viseletet biztosít a vastagon párnázott széles vállpánt az ezeket összekötő teherelosztó szerepű összekötőpánt és a megfelelő szellőzésű hátrész. Így nem jelenthet gondot egy hosszabb túra a szabadidő eltöltése alkalmával vagy akár profi sport esetén történő felhasználásnál sem. A megfelelően kialakított hátrésznek köszönhetően fiatalok és idősek számára egyaránt hasznos kiegészítők lehetnek ezek a hűtőhátizsákok. Formatervezésük modern valamint több szín változatuk is kapható, férfiak és nők számára egyaránt találhatunk köztük megfelelőt.