SPARTAN Gimnasztikai Labda 95 cm piros

Vélemények a termékről
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, hogy 2022. május 28-tól a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényt (Fttv.) értelmében csak igazolt vásárló alkothat véleményt a webáruházunkban. Az Igazolt vásárlás plecsnivel ellátott véleményt technológiailag megoldottan csak olyan vásárló írhatott, aki megvásárolta a terméket a vélemény megírását megelőző 30 napban. Régebbi vélemények esetében sajnos technológiailag nem volt még megoldott az igazolt vásárlás ellenőrzés, így azon vélemények törvényileg nem is tekinthetők igazolt vásárlótól származó véleménynek.
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Molnár Sándor
2023.02.06
 - 12:50
Igazolt vásárlás
Kisgyermekemnek vettem TSMT tornához. Jó áron árulják. 2 napon belül meg is érkezett a csomag, aminek nagyon örültem, így hamarabb kezdhettük el a tornát. A termék megfelelő! A legnagyobb elégedettséggel vásároltam innen! Bátran ajánlom másnak is!
Előnyök: Jó ár
Gyors szállitás
Erdősiné Nagy Ilona
2023.01.28
 - 17:53
Igazolt vásárlás
Gimnasztika labda
Előnyök: Ígért időben megérkezett a termék, a számla emailban. Ajánlom azoknak akik ár - érték arányban korrekt terméket szeretnének, probléma mentesen.
Hátrányok: Nem tudok hátrányról.
Molnár Éva
2022.11.01
 - 12:47
Igazolt vásárlás
Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon szépen köszönöm!
Előnyök: Gyors és akadálymentes szállítás.
Hátrányok: Nincs.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Értékelés: