DREACT reakcióöv

Cikkszám: SGY-004-DBA
DREACT reakcióöv
DREACT reakcióöv
DREACT reakcióöv
DREACT reakcióöv
DREACT reakcióöv
Cikkszám: SGY-004-DBA
Raktáron 
-8%
4 600 Ft/csom. Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 4 233 Ft/csom.
Akció időtartama: Kezdete: 2024.06.01  -  Vége: 2024.06.30
Egységár: 2 116 Ft/db
Akcióból hátralévő idő:
A vásárlás után járó pontok: 127 Ft
A reakcióöv játékos formában fejleszti a reakciógyorsaságot. Főleg a labdajátékok vonatkozásában a leszűkült terület, a leszűkült idő miatt fontos, hogy a játékszituációban milyen gyorsan reagál egy játékos az ellenfél mozgására. Nagyon fontos a gyors észlelés, a gyors döntés és a gyors végrehajtás.
 
A reakcióöv két játékos egyidejű edzésére alkalmas. A különböző követési feladatok során az egyik játékos követővé válik, folyamatosan követi az ellenfél mozgását, célja, hogy a derekára csatolt tépőzáras heveder ne váljon le a vezető játékos hevederéről. Míg a vezető játékos a lehető leggyorsabb irányváltásokkal, elmozdulásokkal arra törekszik, hogy minél előbb leváljon a mozgásmintát követő játékossal összekötött heveder, azaz a követő játékost vesztes helyzetbe hozza. Az eszközzel a reakció, a sprint vagy a gyorsaság különböző edzésformái végezhetők el. Nagyszerű segédeszköz sportági szakedzők számára utánpótlás és felnőtt korosztály számára is.
 
A reakció öv szett 2 db derékra csatolható tépőzárral ellátott hevederből áll. Az anyag nem nyúlékony. A hevederek 2-2 tépőzáras csatlakozási ponttal rendelkeznek, így szabályozható, hogy rövidebb vagy hosszabb legyen a két játékos közötti távolság.
 
Edzés után célszerű a sporteszközt, lecsatolt formában, harmonikaszerűen összehajtva visszahelyezni a tartótasakba.
Szállítás várható napja
2024.06.25