duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimum rendelési érték bruttó 20 000 Ft.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

Elektromos hűtőtáska

Egy elektromos hűtőtáska segítségével könnyedén lehűthetjük kedvenc csemegéinket akár egy autóban, hajón, vitorláson is. Ehhez a hordozható hűtőládához nem szükséges külön jégakkut vagy jeget rakni, hogy hidegen tartsa az élelmiszereket. Elég csak csatlakoztatni az autó 12 v-os szivargyújtó csatlakozójára és már indulhat is a hűtés! Éppen úgy, mint egy hordozható mini hűtő!

Tovább olvasom >>

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

 

Hűtő az autóban? Elektromos hűtőtáska segítségével megoldható!

Egy kirándulás, nyaralás alkalmával szinte mindig használunk valamilyen hűtőtáskát. A hordozható hűtőtáskák, hűtőládák esetében általában jégkocka vagy jégakku segítségével biztosítjuk a hosszantartó hideg hőmérsékletet. Jégkockák készítéséhez vagy jégakkuk lehűtéséhez viszont fagyasztó szükséges, ami sajnos nem áll mindig rendelkezésünkre. Ilyenkor praktikus megoldás lehet egy olyan elektromos hűtőtáska választása, ami akár jég nélkül is képes hideget biztosítani az ételek, italok számára.

elektromos hűtőtáska

 

Miért érdemes az Igloo elektromos hűtőtáskáit választani?

Az Igloo elektromos hűtőtáskák teljesítménye egészen kiváló! Akár 20 fokkal is képes a környezeti hőmérséklet alá hűteni a levegőt a hűtőláda beljesében. Hogyan tud ilyen hatékonyan hűteni? A konvekciós (áramlásos) hűtéstechnikának köszönhetően a beépített hűtőborda közreműködésével, ventilátor segítségével hideg levegőt keringtet a hűtőtáskában. Továbbá a Cool Riser Technology ® felhasználásával a hűtőláda testet elemeli a meleget sugárzó tömegtől, így tovább javítva a hűtési teljesítményt.

Motorja rendkívül csendes, szénkefe nélküli, így működésének zaja egyáltalán nem zavaró. Mivel sem akku, sem jég nem szükséges a használatához, így ezzel jelentős helyet megspórolva, maximálisan kihasználhatjuk pakolásra a belső űrtartalmat. Az sem lehet akadály, ha a hűtőtáskát alaposan megpakoljuk és nehézzé válik. A fogantyúkat úgy tervezték meg minden típus esetén, hogy kényelmesen, könnyen hordozhatóvá váljanak és nagyobb terhelés esetén is megállják a helyüket, strapabíróak legyenek. Nyitásuk egyszerű, tetejük az oldalsó résszel megegyezően jól szigetelt, a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően hosszan tartóan biztosítják a megfelelő hőmérsékletet.

Tisztításuk egyszerű és higiénikus, minden használat előtt és után érdemes egy enyhén nedves törlőkendővel óvatosan áttörölni úgy, hogy az elektromos működéshez szükséges részekbe elkerüljük a víz bejutását!

Webáruházunkban számos hűtőládához való kiegészítő és más egyéb hűtőtáska és termosz között is válogathat! Tekintse meg kínálatunkat és válassza az Önnek legideálisabb terméket!

Tovább a MINI HŰTŐTÁSKA termékekhez >>

Tovább a HŰTŐHÁTIZSÁK termékekhez >>