duoker.hu

Vegyes termékkörű kiskereskedelem magánszemélyeknek részletek

Bárki számára, regisztráció nélkül is elérhető webáruházunk, ahol akár kis tételben is tud rendelni. Sportszer (szobabicikli, súlyzó, labda...stb.), szabadidős kellékek (trambulin, hűtőláda, hinta, roller ...stb.), egészség (tapek, tapaszok, masszázs és egyéb sportgyógyászati termékek), épületgépészeti anyagok (víz, gáz, fűtés szerelés) illetve könyv, otthon, kert, szerszám, csavar, műszaki cikk...stb. témakörbe tartozó termékek közül válogathat.

kineziologiaitapasz.hu

Nagyker webáruház viszonteladóknak, szakembereknek részletek

Elsősorban viszonteladók, kineziologiai tape terapeuták, orvosok, masszőrök, gyógytornászok, szállodák, gyógyfürdők számára ajánljuk, akiket csak a tematikusan szűkített kineziológiai tapasz, masszázs és sportgyógyászati termékeink érdekelnek.

Csak érvényes adószámmal rendelkező vállalkozások számára elérhető oldalunk, és a minimális rendelési érték házhozszállításos rendelés esetén bruttó 20 000 Ft. Bruttó 20 000 Ft alatt csak szombathelyi személyes átvétellel lehet vásárolni a honlapon.

Rendeljen nagykereskedelmi áron!

sportgyogyaszati.hu

Gyűjtő mennyiségben nagyker áron! Szakembereknek, sportolóknak, sportkluboknak részletek

Elsősorban szakemberek, sportolók, sportklubok számára, de bárki számára elérhető webáruházunk. Azoknak ajánljuk, akik rendszeresen használnak sportgyógyászati termékeket, mivel gyűjtőcsomagolásokban (6,8,10,12...stb. darab termék) lehetőségük van nagyker áron is megrendelni azokat, de akár kis tételben, darabonként is rendelhetnek a sportgyógyászati, masszás, elsősegély, sportszer...stb. termékeink közül.

MINDEN egy helyen, MINDEN, ami az egészséges és sikeres sportoláshoz, hatákony terápiához szükséges lehet!

DEUSER Sliders Csúszókorong (1 pár)

DEUSER Sliders Csúszókorong (1 pár)

DEUSER Sliders Csúszókorong (1 pár)

Nincs raktáron, átmenetileg nem beszerezhető
3 599 Ft/pár
DEUSER® Sliders - csúszókorongok az egész test megerősítésére

A csúszókorongokkal való edzés nemcsak különösen hatékony és intenzív, hanem mindenekelőtt szórakozást és változatosságot biztosít a mindennapi edzésekhez.

A Deuser Sliders kerek szövetlemezek, amelyeket edzés közben a kezek vagy lábak alá lehet helyezni. Párnáink két különböző felülettel rendelkeznek, így a haboldal ideális edzéshez kemény padlón és a műanyag oldal szőnyegpadlón való edzésre használható. Így bármilyen felületen edzhet a Deuser Sliders segítségével.

 

De pontosan mit lehet edzeni a csúszópárnákkal?

Elsősorban a törzsizmait, különösen a hasizmait edzheti a csúszókorongokkal.

Ezen kívül speciális gyakorlatokkal nagyon jól edzheti a karját, lábát és fenékét is.

A csúszókorongokkal való edzés nagyon hasonlít az úgynevezett proprioceptív edzéshez. A párnákat a mindennapi edzésbe integrálva az egész test edzhető.

A mozgások előrejelzése, valamint az ellenintézkedésekre való gyors reagálást edzi. A csúszókorongok ezért kiválóan kiegészítik a futók és harcművészek stabilizáló edzését.

 

Akár üzleti útra, akár nyaralásra készül, kicsi és könnyű csúszkáinkkal bárhol edzhet.

 

Tulajdonságok:
Csúszókorongok az egész test megerősítésére

Sokoldalú (fekvőtámaszok, deszkák, evezések, hegymászók stb.)

Kompakt és könnyű, ideális otthon vagy útközben


Anyag: hab oldal - kemény padlóhoz (EVA hab) / műanyag oldal - puha padlóhoz (ABS műanyag)

Méretek: Ø 18 cm