NUTREND Isodrinx Italpor 420 g narancs

Cikkszám: SGY-T-NU-VS-014-420-PO
NUTREND Isodrinx Italpor 420 g narancs
NUTREND Isodrinx Italpor 420 g narancs
Cikkszám: SGY-T-NU-VS-014-420-PO
Raktáron 
3 999 Ft/db
Egységár: 9,52 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Nutrend Isodrinx izotónikus sportital, frissítő gyümölcsök ízében. Az izomzatot energiával látja el az intenzív edzésekre, edzés közben pótolja az izzadással távozó víz és ásványi anyag mennyiséget.

NUTREND ISODRINX 420G
Frissítő ízben kapható izotóniás sportital, mely pótolja az edzés alatt elvesztett folyadék és ásványi anyag mennyiséget. Energizálja a szervezetet, segít a szervezet hidratálásában és pótolja az elvesztett folyadékot. A regeneráció felgyorsítása érdekében a termékhez vitaminokat és ásványi anyagokat is adtunk.
A Nutrend Isodrinx izotonikus sportital, mely a frissítő gyümölcsök ízében kerül kereskedelmi forgalomba. Használatával az izomzatot energiával látja el az intenzív edzésekre, edzés közben pótolja az izzadással távozó víz és ásványi anyag mennyiséget. Csökken az izomgörcsök kialakulásának kockázata és a test is hidratálttá válik.
Annak az italnak amit edzés közben fogyasztunk, tartalmaznia kell szénhidrátot, ásványi anyagot és más hasznos összetevőket. A nátrium a legfontosabb ásványi anyag, mely az izzadtsággal távozik a szervezetből. A NUTREND ISODRINX a nátrium mellett tartalmaz még magnéziumot, káliumot, és kalciumot is. Ezen ásványi anyagok miatt a termék igazán alkalmas a szervezet hidratálására és az intenzitási szint fenntartásra edzések közben.
Az intenzív edzések során a szervezet elsősorban szénhidrátokat használ fel energia nyerésre. A szervezet képes valamennyi szénhidrátot tárolni, melyek fokozatosan használódnak el a tréningek alatt. Ha a szénhidrát raktárak kiürülnek, a vér glikogén (szénhidrát) szintje lecsökken és ezzel minden sportoló rémálma valóra válik, azonnali teljesítmény csökkenéshez vezet és az edzés hamarosan véget is ér. A tréning minden órájában 30-60 g szénhidrátot kell a szervezetbe juttatni. Ezzel az izotóniás sportitallal beviheti a szervezetébe az előbb említett ásványi anyagokat és szénhidrátokat.
Már egy adag Nutrend Isodrinx sportital is nagy energia tartalmú. Az ásványi anyagok ideális keveréke: minden hozzáadott komponens teljesen felszívódik, és megemelkedett szénhidrát tartalma miatt folyamatos energizálásra képes, ami által kitolja a "fáradásközpontot", és nő a teljesítmény!
Felhasználás:
  • a szervezet hidratálására
  • a szervezet ásványi anyag egyensúlyának fenntartására
  • energizálásra
  • az izomgörcsök kialakulásának megelőzésére
Kiszerelés: 420g
Ajánlott használat: Edzés előtt: 200-300 ml fogyasztása 30 percen keresztül, edzés közben: 100-150 ml termék fogyasztása 15 percenként.
Izotóniás sportital (5x35g/doboz): 7,5 liter készíthető Adag: 35 g /0,5 l
Hipotóniás sportital (5x35g/doboz): 10,5 liter készíthető Adag: 35 g /0,7 l

Az alább megjelenített átlagos tápérték adatok tájékoztató jellegűek. A pontos tápérték adatok a termék csomagolásán találhatóak, ízenként apró eltérés lehet bennük!100 g
Energiaérték:1634 kJ / 384 kcal
Zsír:0 g
Szénhidrát:93 g
-Ebből cukor 85,7 g
Rost:0 g
Fehérje:0 g
Só:1,4 g
C-vitamin:104 mg
B3-vitamin:20,8 mg
E-vitamin:15,6 mg
B5-vitamin:7,8 mg
B6-vitamin:1,8 mg
B2-vitamin:1,8 mg
B1-vitamin:1,4 mg
B-12 vitamin:3,2 µg
Biotin:65 µg
Folsav:260 µg
Szállítás várható napja
2024.04.24