RPM SPORTS Powerball Autostart Görgős Labda

Cikkszám: 1432
RPM SPORTS Powerball Autostart Görgős Labda
RPM SPORTS Powerball Autostart Görgős Labda
Cikkszám: 1432
Raktáron 
5 999 Ft/db
Egységár: 5 999 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 180 Ft
Az RPM Power® 250 Hz Autostart Classic a Powerball® család legújabb modellje, amely „visszatekerés-kioldó” mechanizmussal rendelkezik a gyors és egyszerű indítás érdekében. A finoman kiegyensúlyozott rotor 15 000 ford./perc feletti fordulatszámot képes elérni vibráció nélkül, és maximum 18 kg-os ellenállást generál maximális fordulatszámon.
Katonai minőségű műanyaggal, cink rotorral és leejtésálló rozsdamentes acél tengellyel a hosszú élettartam érdekében ez az új modell többszínű rotor LED-ekkel is rendelkezik, amelyek közvetlenül a forgó rotorról táplálkoznak – nincs szükség elemre.
A forgó RPM Power® labda segít hatalmas izomállóképesség kialakításában az egész karban, az ujjbegytől a vállig. Minél gyorsabban pörög, annál nagyobb ellenállási terhelést fejleszt ki, ami erőteljes fogást, csukló- és alkarerőt fejleszt, ha naponta mindössze 3-5 percig használjuk.
Használja a labdát alacsonyabb forgási sebességgel a megnyugtató rehabilitációhoz és a csukló-, karés vállsérülések utáni felépüléshez, valamint az RSI sérülések (például kéztőalagút, ínhüvelygyulladás és teniszkönyök) okozta fájdalom enyhítésére. Ez a giroszkópos csuklótorna tökéletes kiegészítője a golfnak, a tenisznek, a kerékpározásnak, a harcművészeteknek és minden olyan sportnak, amely karés csuklómozgást igényel. Emellett fejleszti az ujjak erejét és kézügyességét, így ideális edzőeszköz a zenészek számára (gitár, dob, zongora stb.)
Szállítás várható napja
2024.07.19