ELYTH Seb és Gyógyspray 100 ml

Vélemények a termékről
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÉT, hogy 2022. május 28-tól a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényt (Fttv.) értelmében csak igazolt vásárló alkothat véleményt a webáruházunkban. Az Igazolt vásárlás plecsnivel ellátott véleményt technológiailag megoldottan csak olyan vásárló írhatott, aki megvásárolta a terméket a vélemény megírását megelőző 30 napban. Régebbi vélemények esetében sajnos technológiailag nem volt még megoldott az igazolt vásárlás ellenőrzés, így azon vélemények törvényileg nem is tekinthetők igazolt vásárlótól származó véleménynek.
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kereki Zsolt
2022.05.27
 - 11:05
Igazolt vásárlás
A termékkel különösen elégedett vagyok, a krémmel együtt. Régóta használom, sőt már az egész rokonság is. Égésre, napozás után, vérző sebre is, horzsolásra, duzzanatra... Legutóbb műtéti heget kezeltünk vele, nálam is, a kutyáknál is.
Hatékonyabb, ha a sprayt a krémmel együtt használjuk.
Hátrányok: Egyetlen problémám volt a legutóbbi szállítással, hogy borítékban küldték el, s mire ideért, a futár úgy szedte össze darabonként a termékeket. 4 sprayt és 4 nagy krémet rendeltem, úgy gondolom, ez már megér egy dobozos csomagolást, mint eddig is.
A termékekkel továbbra is nagyon elégedett vagyok.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 30 napban.
Értékelés: